Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Sastanci. Ona i on. Brak /

Za Koviljku

Majo, Vi ste jedna fina dama i mudro zborite. Moguće je to isti gospodin čije sam Pjer Karden čarape izvlačio partvišem ispod našeg vjereničkog, da ne kažem, bračnog ležaja.
2015 03 04
može bit,mada ne mogu zamislit da taj nosi čarape Pjer Karden,prije Mis Siksti,jer više vuče ono malo na žensko,ako me razumete,jel..
2015 03 04
Razumijem Vas, u potpunosti, Majo. Kako se taj bijednik uopće može porediti sa jednim direktorom preduzeća, jednim bonvivanom, koji tečno govori 6 jezika i čak natuca laponski. Morat ću porazgovarati sa svojom dragom prije sindikalnog izleta. Izjeda me ta neizvjesnost, počet ću čitati Gogolja čak.
2015 03 04
možda je sve to ipak stvar prefixa "drug"-"mr"
2015 03 04
Harpo, silom prilika sam morao "zakoračiti" na zapad, ako me razumijete. Ovi Japanci i Texašani slabo razumiju pojam drug.
2015 03 04
Andrstand sr
2015 03 04
Da li Vam je preduzeće izašlo iz bankrota? I primećujem da je Vaša draga Koviljka silom prilike izgleda netragom utekla....
2015 03 04
A jelte, direktore, vi kukumačete po ženskim forumima dok ja u uredu kuham kavu za onih 10 Kazahstanaca, od kojih se jedan izuo i "čuje" se do trećeg kata? I ja bih na sindikalni. A rekli ste da ćete mi i muža zaposliti u ljudskim resursima. Više mi je dosta sjedenja na porti i upozoravanja vas na tuđe bijesne muževe s puškama. [:frustriran]
2015 03 04
Poštovana Majo, preduzeće izvrsno posluje. Biznis naprosto cvijeta. Ta, kako bih inače sviju najdražu mogao povesti u Beč, u kupnju Swarowski nakita.
2015 03 04
corygan,on je u laufu malo,a preduzeće mu sad vodi njegov Kurčubić,dok ga nema,kako će onda muža zaposliti..a to je onaj isti Kurčubić(kravata-men) koji mu je sanjkao bivšu ženu Ninu pevaljku [:smije] oprostite druže Jataganac [:hihot]
2015 03 04
Drugarice Corygan, ja Vas najljepše umoljavam da se pribewrete i ostanete na visini zadatka. Zadržite drugove Kazahstance janjetinom, sarmom, plesom ako treba. Molim Vas, kakvi tuđi muževi, pa ja sam pošten, ugledan građanin. Ja čak ne čitam ni Start magazin.
2015 03 04
[:hihot] [:place] ja ću se popiškit [:hihot]
2015 03 04
A da još mečku dovedem da igra? [:frustriran] Čut će Koviljka za ovo. Ajde druže direktore, prestanite više kukati i proučavati kremice za ruke po raznim stranicama. Eno vam se smiju momci u "Prasetu i bagremu", kad dođete na uobičajeni badelčić i tripice u podne.
2015 03 04
Ma e, ne čitaš ti Start nego Playboy. Mene se na kiosk šalje svaki mjesec.
2015 03 04
znao sam da Vas nisam smio zaposliti na odgovorno mjesto portirke. Što zbog vaše prijeke ćudi, što zbog naobrazbe i gorštačkog porijekla. Da ne spominjem kako odjevena dolazite na posao. Drugarice Corygan, opanak nije dio radne uniforme. I nikad bio. Ponašajte se kao dama i udarnica. I načuo sam glasine o štrajku. Isti će biti oštro sasječen, u korijenu.
2015 03 04