Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Cure iz Osijeka pomagajte

Ovako jucer sam listala slike na internetu sa kratkim frizurama ne skroz kratko onako normalno i naiđem na jednu frizuru koja mi se odmah svidjela i reko ajde ošišat cu se tako jer mi dugacka kosa ne stoji. Odem ja do frizerke i uslikam sliku tu sa mobom i pokažem joj da tako želim kako je na slici i pitam je oce li me znati tako ošišat i kaže ona da. Kad me je ošišala ŽIVI UŽAS uopce nije ta frizura nego LONKA ajde sada jer se to uopce može popraviti i kod koje frizerke ici ako netko zna gdje ima tu u Osijeku dobra frizerka???? Bila bi zahvalna HVALA [:frustriran]
2013 03 09
ajme!uf... jaq bi joj kosu počupala da me ošišala krivo!!! [:boji]
2013 03 09
mogla si tražit da ti vrati novce , barem saloni vraćaju ako nisi zadovoljna, samo si trebala odmah reagirati.. :/
2013 03 09
Što je najbolje ona je od moje svekrve sestricna i bilo mi žao ici kod nekog drugog kad ona od toga živi. Neznam ljuta sam ko pas. A neznam dali se to uopce može ispraviti pitala sam mamu i sestru šta one misle kažu da jako teško a sramota me ici takva bilo gdje
2013 03 09
ja mrzim odlazit kod frizera!!!!!!!! jedino kaj moraš zant da nemamo svi istu strukturu kose i da nam možda frizura nebu stajala kak na slici. ali baš krivo ošišat e to je onda več drgi problem..... ja bi poludila!
2013 03 09
Ja sam se šišala dok sam bila u Osijeku u frizerskom salonu Leonila u Vukovarskoj ulici nedaleko Saponije...Isto sam donjela sliku i ispalo je savršeno,a i nije skupa,pranje,šišanje i frizura 70 kn :D
2013 03 09
Problem je što u Osijeku nema dobrih frizerskih salona,što je tome uzrok ne znam,ali znam da se mnoge profesorice i dr. idu šišati negdje na križanju Gundulićeve ulice,a i čula sam za taj u Vukovarskoj da je dobar,drži ga Siniša ili Krešo...nisam sigurna za ime vlasnika i frizera...
2013 03 09
frizerski na zrinjevcu.. ne znam kako se tocno zove..al na samom je uglu.. malo je skuplji ali odlicno sisaju... :)
2013 03 09
Hvala vam cure=)) Eto nema mi druge nego ici negdje dalje kod drugog frizera i ubuduce paziti [:smijesi] Hvala vam
2013 03 09
Imas salon Aleksandra na Gornjodravskoj obali.Cura stvarno dobro radi,o cemu govori i kolicina njezinih klijenata.Ja se sisam vec godinam i nijednom nisam pozalila!
2013 03 11