Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

miteseri :((

pozz cure,imam puno lice mitrsera,tj navise na celu,pristici su mi se povukli njih lako rijesim ali mitesere ne mogu,puna sam malih crnih tockica [:vrti] a istisnut ih ne mogu napatim se s ako pokusam s jednim i samo se crveni i bude jos gore,ne primjete se jako ali mi lice nije glatko nego puno toga [:vrti] [:boji] ako neka ima kakav savjet kako se rijesiti puno bi mi pomogla [:jezik] [:poljubac]
2015 03 31
e ja sam nekidan isprobala sa neta tretman, prvo sam napravila piling sa socom, moze i kava(ja sam dodala malo masl. ulja), kad sam se uzribala, parila sam lice sa kamilicom, da se otvore pore, zatim sam od sode bikarbone i malo mineralne vode napravila kao pastu, i drzala 10 min, ja sam se rješila mitesera, zasad [:jezik] [:kesi]
2015 03 31
kukuruzna krupica i med neka malo odstoji i zatim se laganim pilingom i kružnim pokretima pređe cijelo lice.Bude fino glatko lice nakon toga.Samo obavezno namočiti toplom vodom prije lice i ne jako stiskati,jer krupica grebe.Meni odlično
2015 03 31
mikrodermoabrazija.
2015 03 31
Salicilna kiselina je najbolja, ali moraš paziti da krema ima odgovarajući pH da uopće djeluje i krema ne smije imati silikone kao npr. poznate cleanance K, sebium serum ili effaclar duo. Sodu ne bih preporučila jer previše zaluži lice, učinak je kratkotrajan, a često korištenje nije dobro za kožu. Dobre su maske s glinom i retinoidi.
2015 03 31
Hvala vam puno [:sramezljiv] [:smijesi] [:poljubac]
2015 03 31
Ove su stvari dobre: Skin Biology Exfol serum 2% BHA (3.2 pH) Paula's Choice 2% BHA (3.4 pH) Professional Solutions 2% BHA (pH 1.9) Lush - mask of magnaminty Hidrolat hammamelisa
2015 03 31
preporucam upravo spomenuti Paula's Choice 2% BHA LIQUID.... meni je napravio cudo na licu...ocistio me sekundarno...lako sta ja vidim, nego primjecuju i ljudi oko mene... svakako preporucam!!!
2015 03 31
eeee zaboravila sam reci jedina caka je sta dok koristis ovaj LIQUID preko dana moras obavezno nanositi kremu za lice s faktorom 25 minimum...
2015 03 31
gdje se može kupiti ta Paula's Choice 2% BHA LIQUID ? [:smijesi]
2015 04 01
ja cu pokusati sa sapunom aktivnog ugljena, ne kosta puno pa cemo vidjeti [:smijesi]
2015 04 01
Ne otvarajte linkove iznad ni za živu glavu!!! [:boji] [:place] I miteseri nisu smiješni... [:vrti]
2015 04 02
opa netko je nasjeo na 1. april [:hihot]
2015 04 02
[:jezik]
2015 04 02