Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

oglašavanje apartmana

Bok,,zanimaju me iskustva ljudi koji se bave iznajmljivanjem apartmana na moru...gdje oglasiti prvenstveno? Znači i dobra i loša iskustva... Postoji hrpa stranica za oglašavanje apartmana pa se bas i ne snalazim [:vrti] [:place... Dal ima nešto na sta bi trebala posebno pripaziti.. Svaki savjet je dobrodošao. [:poljubac]
2015 04 07
Ja bi samo preporučila apartman od anamajic14 :) Bila sam prošle godine i bilo nam je predivno :D Odlična cijena, a apartman je uređen perfektno, sve ima i jako jako je ugodno :D Da ne govorim kako je blizu plaže :D Meni je bilo odlično :D :*
2015 04 07
O mila moja Turtlice zadovoljstvo je bilo moje imati tako divne mlade ljude... Puse šaljem svima.
2015 04 07
Šteta što se ne možemo tu oglašavati , mogli bi se trampiti kao s krpicama. Mi smo mora malo na zimovanje, a vi s kopna na more [:smije] [:smije]
2015 04 07
[:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2015 04 08
Ja oglašavam i na talijanskim web stranicama,većinom imam goste talijane, a i povoljne cijene konkretno apartman 50mq u Puli... eto 7.mj. za 2 osobe samo 30eura nocenje, 8.mj samo 40eura u špici sezone [:kesi]
2015 04 17