Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Društvena događanja /

Brat i svadba

Da da...imamo domaće likere...
2015 04 10
sat s njihovom slikom ... ♥
2015 04 10
da ja dobijem sat za svadbu zavrsio bi u smecu.
2015 04 10
petricapetra a koji bi onda tebi idealan poklon bio za svadbu? auto??stan?
2015 04 10
[:smije] [:smije] [:hihot]
2015 04 10
Mislim cura je rekla da nema previse love za poklon. a i ja kad sam kupovala svojoj prijateljici logičnije mi je bilo kupiti nesto sto nitko nece,svadba je bila ogromna oko 500 ljudi, i sasvim sam sigurna da joj nitko nije kupio nista ovakvo kao ja. Bolje i to nego da nagomila 100 čaša i sl stvari koje se kupuju za svadbe i koje se na kraju prosljede dalje nekome.ovako znam da ce joj biti u stanu i da ce se sjetiti mene kad god pogleda na sat :))) naravno prije nego sto sam joj narucila sat sam ju pitala za svaki slucaj dal joj se to svidja :D
2015 04 10
Joj kad ovako čitam mislim se kako jednostavno..super.Kod nas u slavoniji bar u mom dijelu gdje živim običaji su nenormalni,pokloni između bliske obitelji su vrlo skupi i otplaćuju se mjesecima,evo moj brat ima svatove u 8 mj ove godine i planiram izdvojiti 1000eura,u to ulazi aparat po izboru na poklon,koji će se naravno otplaćivati duže vrijeme,a ostatak ide u darivanje ili ples s mladom te kićenje odnosno kad ti stavljaju onaj cvjetić/ružmarin. Mislim bila bi najsretnija kad bi mogla kupiti nešto jeftinije,ali sredina ti nameće ovako,jer sam i ja u istoj vrijednosti dobila od najbližih.A i da nemam ili ne mogu,jednostavno bih posudila jer bi mi bilo neugodno. A da ne pričam kad je kumstvo u pitanju..bolesnoće od običaja [:boji]
2015 04 10
Ja nemam od koga posuditi a i on zaraduje otprilike pet puta vise od mene. Svadba je skromna i samo vecera za obitelj, prema tome ne vidim razlog za svotama koje nemam. Aparate nemaju gdje stavit jer su podstanari. A i ne zele ih. Ne zele nista za kucu jer zaradujz toliko da sve imaju. Ja samo zelim neku sitnicu za uspomenu uz kovertu koja ide.
2015 04 10
Nadam se da nisi shvatila da je ovo tebi usmjereno kao neka kritika ili slično,nego mi se to sviđa i tako bi trebalo biti-jednostavno,samo hoću reći kakvi glupi običaji u mojoj okolici koji te bacaju u ogromne troškove. Ja bi im kupila neke lijepe čaše za vino,bar kod mene stim ne možeš pogriješiti. [:smijesi]
2015 04 10
Princezice ne trebam stan, al ni ovako ruzan sat. [:place] Nadam se da nikad necu dobit ovako nesto odvratno. Dobro je tinki rekla. Nadgrobno. Fuj
2015 04 10
Posteljina neka spesl toga uvijek treba, razne kuhinjske stvarcice koji si sami ne bi kupili...
2015 04 10
nekome koga ne poznaješ dobro nećeš kupiti ni sat, ni sliku ni bilo šta drugo što bi trebalo bit na vidljivom mjestu,,,,,ja sam za svadbu dobijala svašta, uglavnom novce, a od stvari mi je najdraži mikser za zdjelom. Eno ga i dan danas muti ka blesav,,,al, ja volim praviti kolače i to mi je potrebno,,,isto tako za useljenje sam se nadobijala razno raznih ukrasnih gluposti (koje su na kraju završile u smeću) i više bi volila da su ljudi išli na praktičnost. Bolje da sam dobila čaše nego ukrasnu figuru......čaše zatrebaju kad tad, a za ovo žali Bože novaca,,,,sigurna sam, pošto ti je to brat, da nećeš pogriješiti [:smijesi]
2015 04 10
Neke neobicne salice za kavu..kao npr.. [slika:e53eac87-916f-40fe-9170-f0bd76a5436e] [slika:1d3b666c-05ec-4caa-a567-3b19d044f9cc] Boca pica sa posvetom! [slika:d8a23505-43b5-4a66-86c1-ba8775bbd5d4] [slika:101857ac-3244-4286-801b-e8518ac79e35] Ovo mi je super..mozda ti je skupo, ali sada ima manjih koji nisu preskupi! [slika:7b7f3548-f82d-4d4f-a785-25250119030b] [:poljubac]
2015 04 10
brdo suza a ne znam gdje kupiti takve šalice prve npr?
2015 04 10
To bi trebalo biti tamo gdje se prodaje ugostiteljska oprema..ima raznih varijacija..npr gdje imas uz salicu i tanjuric, porculansku zlicicu..koja u biti stoji na ruckici.. Mi ovdje imamo Nirs, mislim da bi Ikea imala super stvari..tog tipa!
2015 04 10