Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

Tisak: Status paketa - problemi

Pozdrav svima. Jutros sam slala dva paketa i na oba dobila neobičnu šifru. Na obrascu koji sam ispisivala pisala je normalna TAXXXX, a na printanoj potvrdi TPXXXX - sa većim brojem znamenki. Čitav dan i ja i cura kojoj šaljem paket provjeravamo stanje, ali cijelo vrijeme piše da paket nije pronađen. Isto mi stoji i za drugi paket koji sam jutros slala. Je li tko imao sličnu situaciju ili zna o čemu se radi? Unaprijed hvala na odgovorima.
2015 04 15
od kud si slala?
2015 04 15
Zagreb - Importanne centar
2015 04 15
Tako i meni piše stalno da paket nije pronađen Isto neka šifra sa puno brojeva
2015 04 15
moguće da još nije ušao u sustav i ja kad šaljem obično provjeravam tek drugi dan a sad sam provjeravala svoje pakete od pon i ut i vidim da su u dolasku što znači da se zagužvalo jer obično gdje god da šaljem iz zg sutra stiže pa i u dubrovnik a ovaj tjedan ne
2015 04 15
Isti slučaj je bio kod mene sad smo razgovarale u vezi toga jer sam primjetila da mi je neobična šifra pa sam mislila da je nešto krivo napisano, idem joj javiti jer će se ženskica pojesti od brige a sinoć mi je poslala paket.Hvala šta ste reagirali Jasna. [:smijesi] [:poljubac] [:smijesi]
2015 04 15
danas je bila tema da Tisak ove nove TP šifre još nije uveo u sustav
2015 04 15
Men je cura poslala paket u cetvrtak i stalno mi pise paket nije pronaden,jel mi vec dosad tribalo pisat da je u dolasku ili?
2015 04 15
Tisak je vjerojatno uveo nove sifre vjerujem da ce se brzo rjesiti [:smijesi]
2015 04 15
Ja sam jednom isprintala doma obrazac i predala paket i isto mi je tako pisalo cijeli taj dan, pa i sve dok cura nije otisla po paket...naime zena na kiosku mi je unijela pod novom sifrom paket i nije mi dala potvrdu s novom sifrom, a ja sam se pokupila jer sam mislila kao "imam sifru na mailu doma". To je jedini put da mi je pisalo da paket nije pronaden...
2015 04 15
Nisu se još sredili, blentavi Tisak, uveo nove brojeve i ništa prilagodio. Stić će paket ne brinite [:smije]
2015 04 15
Isti problem upravo sada, ali mislim da je to stvar u tome što još nisu uskladili internet s novim šiframa TP100000....
2015 04 15
Tnx na odgovorima, ujutro ću provjeriti na kiosku kaj je s tim mojim paketima pa ako još nešto saznam, javim!
2015 04 15
malo im to poduže traje. maloprije sam poslala paket i ista stvar s novom šifrom TP10000... STATUS PAKETA: paket nije pronađen
2015 05 08
Ista stvar se i meni dogodila, no sutra dan (dan nakon slanja) bude već uveden u sustav i piše normalno kao i prije [:zaljubljen]
2015 05 08
1 2