Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Modni savjet trudnici!!

Pozdrav :) Za mjesec i pol idem na svadbu, tad cu biti u 7. mjesecu trudnoce. Mrsava sam, ali mali trbuh se hvala Bogu vidi. Pa drage mame i trudnice molim ideju za haljinu, ako imate svoje slike u lijepim trudnickim haljinicama ili ako ste vidjele neku negdje!? Mladenacka, dekolte dobrodosao, kratko prije nego dugo..hvala na bilo kakvim idejama [:zaljubljen] I jos me zanima kako vam je vidjeti trudnicu u skroz uskoj haljini?
2015 05 14
pozdrav :) ja sam isto trudnica i meni je lijepo vidjeti trudnicu u skroz uskoj haljini. I ja se nadam nekim dobrim modnim savjetima jer isto idem u svatove uskoro [:kesi]
2015 05 14
Nemam savjeta, nisam jos iskusila čari trudnoće pa ne mogu savjetovati [:hihot] , ali ako si ostala fit kao prije, nemaš zašto skrivati figuru, stomak.. širokim haljinama i sl., nek se vidi pupa u uskoj haljini, meni je to tako predivno vidjeti na ženi koja ponosno istiće svaku liniju čak i u trudnoći [:zaljubljen]
2015 05 14
Ovisi......jučer sam vidjela jednu trudnicu,mršava imala je hlače i usku bijelu majicu koja se podigla i malo razotkrivala trbu, nije mi djelovalo lijepo
2015 05 14
Anichka ja nisam trudnica ali se u potpunosti slažem s tobom, pokaži pupu [:smijesi] [:zaljubljen]
2015 05 14
A to ne, to mi nije ni malo lijepo ako se vidi koža, i taj dio stomaka, ni na kome.. Uvijek zavrtim glavom kao neka baba kad vidim da se nekome podignula majica, ili da je previše kratka: "Ccc, al će vas bubrezi bolit jednom" [:kesi] [:smije] . Ali lijepo elegantno, usko, pokriveno, za to sam definitivno.
2015 05 14
da, ni meni se ne sviđa kad se vidi koža, ali sam baš jutros išla na pregled i većina trudnica nosi tajice i neke široke majice/tunike, a ne vidim zašto prikrivati trbuh. ja baš volim lijepe haljine, mislim da izgleda elegantno i dosad sam samo pozitivne komentare dobivala na takve kombinacije (doduše još nemam baš veliki trbuh) [:zaljubljen]
2015 05 14
Ja sam imala haljinu usku u grudima pa se malo sirila ispod grudi u A kroj pa iznad koljena. Uska haljina mi nije najbolje rjesenje jer ipak malo stisce stomak bez obzira koliko elastina ima
2015 05 14
ma nisam mislila da bude otkriven [:hihot]
2015 05 14
najbolje cro top [:hihot]
2015 05 14
Ja sam imala leprsavu s rukavicima, vezala se ispod grudi i padala do iznad koljena malo, prozirna al imala podstavu.
2015 05 14
Ja sam se udala u 6. Mj. trudnoce a kak nisam radila pravu veliku svadbu vec samo veceru za 20 tak ljudi, imala sam siroku, svilenu haljinicu iz Zare koja moze slobodno padati ili se moze vezati ispod grudiju sa nekom vrpcom i sad je prodajem pa si pogledaj mozda ti se svidja, a trudnice u uskim haljinicama su mi bas preslatke i ja sam tako hodala...mene je samo mucilo to sto sam stalno negdje zapela s tim trbuhom jer sam navikla da sam mrsava i da se svuda mogu provuci [:smije]
2015 05 14
Hvalaaa puno drage cure na savjetima :)) pomogle ste mi! [:poljubac] Drago mi je cuti da su trudnice u uskome simpa [:hihot] [:poljubac]
2015 05 15