Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Pitanje za cure koje su u vezi!

Ma ja bi im iskreno rekla, da mi je glupo ići s njima van, kad im je cilj bariti, a ne se zabaviti, plesati, cugnuti, pa ćeš vidjeti šta će biti...Ili moraš pod hitno naći još koju frendicu koja nije "ugrožena" [:jezik] [:jezik]
2015 06 03
Odbiju i one ali s jednim ce se sigurno pohvatati [:smije] To mi se jedino ne svida kod te atmosfere u klubovima , sto likovi vrebaju ko sokoli. Ma rekla sam im i rekle su da me razumiju, da razumiju moje razloge [:kesi] ali nista od onog obecajemo da cemo se ovaj put samo zabaviti i plesati , ajde s nama [:kesi]
2015 06 03
Svaka cast tebi sto nisi poput njih jer mi je to prelose, pogotovo ako imaju i one godina kao ti a odlaze u klub samo da bi nesto rjesile. Minus! A za tebe imam savjet da decko povede svoju ekipu i tu svoju mozda bih to funkcioniralo :)
2015 06 03
Vec sam pomislila da ja nisam normalna kad su mi rekle da ne znaju broj likova s kojima su bile i sokirale se kad sam rekla da se ja mogu zbariti s nekim samo ako mi se sviđa [:hihot] Kazu da im je to cudno jer ipak je to samo zabava . Nesto cu morati iskombinirati !
2015 06 03
Vjeruj mi svaka normalna osoba ce znati cjeniti sto imas moral i svoje stavove za pocetak! :) Sretno ti zelim [:poljubac] ako nista otidi sa dragim na neka nova mjesta gdje niste bili sigurna sam da ce ti biti zanimljivo.
2015 06 03
Hvala ti [:sramezljiv] [:poljubac]
2015 06 03
ajme kako ne volin takve izlaske ... [:znoji] i našla san se xy puta u istoj situaciji, lipo bi se skupila doma [:smije] sad ritko kad iden vani, ne zato šta san u vezi , nego mi se naprosto više ne da. niti pijen, niti mi se da gledat hrpetinu ljudi, uvik ista mista bla bla osin naravno ako ima neka svirka il nešto šta me baš zanima. onda izađen lipo sama [:jezik] radije visin po stanovima u nekoj privatnoj i opuštenoj atmosferi
2015 06 03
a šta se tiče tvojih frendica, stvarno ne znan kome to triba u životu [:znoji]
2015 06 03
Jep , zadnji put sam se i ja samo okrenula i otisla [:znoji] Ma super je to samo mi ponekad fali ono kod nekog smo npr. i sad popijemo malo vise i onda ti bas dode ono ajmo negdi vani [:kesi] a svirke , to obavezno, za svirke imam normalnu ekipu i uvik bude super samo sto su svirke jednom u 100 godina [:hihot]
2015 06 03
možda mi fale malo izlasci ali kad se sjetim da bi se pet dana oporavljala od tog izlaska prođe me volja [:smije] neznam kad sam zadnji put zaspala poslije ponoć, a kamoli da partijam, pijem i plešem do jutra :) za mene su kave, roštilji i tako [:kesi]
2015 06 03
jup. jednon u 100 godina i uvik isto misto - staro kazalište [:smije] ma iman i ja sad par frendica s kojima je vani zezancija i baš ono festivus [:smije] isto nekako neman više volje.. natiran se ponekad, pa oden na kraju doma oko ponoći-ure [:smije]
2015 06 03
Da , u Zadru te svirke necu komentirati uopce vise, uvik isti bendovi koji su losi uz to, ma ocajni , ljudi mrtvi pijani , pisaju , povracaju, podriguju [:smije] [:place] Ali kako nisam u Zd malo sam se i spasila ali nije ni tu da su ludi s tim svirkama [:sramezljiv] pa reko , necu biti doma ,bar da negdi izadem,
2015 06 03
ma malo je to sve ošlo kvragu . prije nekih 6 godina san svaki vikend išla vani do zadra, bilo je više događanja, svirki , mista za izać, ma svega. a kad san priselila prije par godina tuga i očaj -.- sve šta si rekla stoji, baš mi nije više film. nisi u zadru? [:sokiran]
2015 06 03
Nop, u Istri sam ima 2 godine [:hihot] a dogodine ko zna di cu biti [:hihot] Mogu ti reci da me spasilo, koliko god je super nasa Dalmacija , kad odes, skuzis da si se spasila [:hihot]
2015 06 03
opa fino [:hihot] a virujen ... ma meni se ne ide još nigdje [:smije]
2015 06 03