Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

MUŠKARCA zanima samo jedna STVAR!

Eto konkretno mog muškarca trenutno zanima samo gdje kupiti neki novčanik na preklop bez one kopčice? [:smije] Ne mora biti od prave kože jer ni ne može biti za te novce (osim ako nije nov), ali da je ČVRST pa da ne popucaju šavovi, kako on kaže, barem godinu dana. [:smije] - do 150 kn Može dakle biti i rabljeni, samo predložite GDJE da gledamo (bilo dućani ili net)! Prijedlozi? [:smijesi]
2015 06 27
ma bas me briga za novcanik moze i u plasticnoj vrecici samo neka je lova [:smije] a ja se vec poveselila nekoj zanimljivoj temi na krpicama [:frustriran] [:frustriran] [:frustriran]
2015 06 27
Hahah i mog je to zanimalo. Prevrnula sam cijeli Zagreb da to nađem i na kraju naručila Hilfigerov s ebay-a za 200-injak kuna. Stvarno je čvrst i nije se nimalo strgao u godinu dana. [:zaljubljen]
2015 06 27
Da TockaDvotocka, tako nešto slično :) Samo da je crni i onako skroz gladak [:smije] E drage moje, takve teme su u rubrici Spavaća soba [:hihot]
2015 06 27
Samo da ima više pretinaca za siću i keš, a od kartica za eventualno pokaz ili ćemo bankrotirati! [:hihot]
2015 06 27
E takav sam model kupila decku, doduse u Osijeku, u trgovini kožnom galanterijom. Svaka ti drži takve modele, sigurna sam da ih ima hrpa u zagrebu :) Platila sam 200kn i evo kao novi je vec godinu i pol
2015 06 27
I u Pull and Bearu je bilo takvih modela
2015 06 27
A kakve su cijene u Pull&Bear-u ?
2015 06 27
ja sam mislila...------nastavak teme -use-nase i poda se [:smije]
2015 06 27
Mislim da su u P&B bili oko 130kn, nisam sigurna ima li ih cijelo vrijeme u ponudi ili ih je samo tada bilo
2015 06 27
Hahaha Jacica, na sreći moj nije takav [:jezik]
2015 06 27
Ajde super Tockica, onda ćemo i tamo pogledati :) Uopće se ne sjetimo gledati takve detalje u dućanima s odjećom ili obućom, pa zato i ne znam gdje ih ima i kako se kreću cijene [:vrti]
2015 06 27
Ima moj muž takvog i mislim da je kupljen u ca.
2015 06 27
Baš gledamo te na Pull and Bearu i svakog zaseru s nekom ludom bojom iznutra ili izvana, a on traži samo crni [:frustriran] Hvala ostalima na prijedlozima, sad ću škicnuti! [:zaljubljen]
2015 06 27
Bila sam jučer u onom roses outletu, vidjela sam najobičnije te novčanike u alpini, ali neću 100% tvrditi da je tamo, 75% sam sigurna da je tamo na blagajni :D 100tinjak kn na sniženju, prava koža, neki malo ukrašeni, neki obični. Ako nije u alpini, u nekom dućanu je, stoje u nekoj posudi na blagajni. [:sramezljiv]
2015 06 27
1 2