Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

Bazzar.hr- iskustva

Pozdrav cure, interesira me je li netko već naručivao s te stranice? U kojem roku stigne predmet i stigne li uopće? [:smije] Hvala :)
2015 07 04
Ja tam stalno kupujem, kupujes od prodavaca al placa se bazzaru i oni brinu o svemu. ima masa trgovina i proizvoda. na svakom proizvodu pise za kolko dana dolazi al brijem da sve stize brzo, jer nikad nisam cekala dulje od par dana. imaju super izbor tenisca pogotovo adidas i stvarno su super cijene a vikendom su jos dodatne akcije.
2016 04 09
IZBJEGAVATI BAZZAR.HR U ŠIROKOM LUKU 1. Treba ima 7 dana da potvrde naruđbu, i onda jos 7 da pošalju proizvod. 2. Support im je katastrofa i na odgovor se čeka par dana. 3. Velika marža, uvijek popusti. 5. Nabavljaju robu iz kine loše kvalitete i nabijaju veliku maržu. Ja sam kupio autic na akumulator, marka TOYZ. Najgore iskustvo u zivotu. Pola žica nije bilo spojeno, zadnja osovina pleše pa sam morao selotepom lijepiti. Na plastici se vidi da je loša kvaliteta. Bolje je kvalitete igračka iz PEPKA za 8 kuna. Na kutiji proizvoda imaju dobavljaca koji ima GMAIL. ZNAČI, BAZZAR.HR nije trgovina, to su indijanci koji naručuju robu s ALI EXPRESSA i dilaju dalje po velikim cijenama. Lp
2020 12 26