Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Ono kad skoro sve polude za istim ...

[slika:4651c980-09ee-4960-8ead-c752ff427511]
2015 08 09
o helllllllllllllll nooooooooooooooooo...kakav je to krvavi ombre [:sokiran] [:frustriran] Povratih u usta malo sad. [:vrti] [:boji]
2015 08 09
za sve se slažem osim za starke [:jezik]
2015 08 09
Daisy nemoj tako...prije neke 3 godine je mene frizerka, doduše skoro, pa ovako unakazila! :D Valjda žena tek počela raditi ombre, pa sam izašla iz salona sa crtom! :D
2015 08 09
Elena starke i ja nosim vec duugo , prije nego sto su sve poludile za tim , tako da starke ipak ne vrijede za sve :D
2015 08 09
Meni starke idu na k... zato sto cure misle da ih mogu nosit na sve, ali apsolutno na sve. I onda iz preseravanja kupuju kopije, pa mi u autobusu smrde kao da sam na seoskom imanju, a kod kuce kukaju kako imaju zuljeve od njih. al cuj, vazno je biti in! [:boji] [:frustriran] A za kosu, nikad, ali nikad ne ici kod nekog tko nema prakse za ombre ili neke slicne tehnike. Ja sam bila mlada i naivna, pa su mi svakakve pramenove radili i sutila sam. Dok nisam nasla frizerku iz snova i dok nisam odrasla. Sad da mi netko napravi kao ovo na slici, tuzila bi ju. Bi, ozbiljno.
2015 08 09
Hehe,slažem se sa svime,i da nažalost i bijele starke tu spadaju( naravno ne vrijede za sve,već samo za one koje ih nose jer su super cool ) I sama ih nosim već duuugooo,duugoo.
2015 08 09
Dodala bih i ovo- works at : I don`t work, people work for me [:smije]
2015 08 09
ne znam sta fali starkama, ostalo sve boze sacuvaj haha [:jezik]
2015 08 09
uhh.... ako je ovo lokalna seljanka - starter pack... što li je onda u naprednom slučaju???? [:smije] [:smije] [:hihot]
2015 08 09
Hahahahahah a vidjele Miamia nisu niti ce ikad [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] sto je zalosno, znam par takvih. [:hihot]
2015 08 09
Idu mi na živce kad stave tu sliku s Helenom Bonham Carter, scena iz Fight Club-a, meni dragog filma... Većina njih ni ne zna da je to iz filma niti iz kojeg, a i taj citat nije izgovoren od Bonham Carterinog lika već je to citat koji je dio govora Edwarda Nortona [:pospan] ....ali nema veze, bitno da su one frajerice [:hihot]
2015 08 09
Zasu [:smije]
2015 08 09
Ronie neke ne znaju same ni prevest tu sliku a ne da znaju odakle je... [:smije]
2015 08 09
dobre noge [:kesi]
2015 08 09
1 2 3