Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Ono kad skoro sve polude za istim ...

work: I don't work, I'm a princess [:smije] [:smije]
2015 08 09
Obrve...Što je seljanka bez V obrva [:smije] [:smije] [:smije]
2015 08 09
I na kraju žlica vegete [:pospan] Mene recimo živcira što svi trpaju vegetu u SVE [:hihot] [:smije] Al bit će da je u meni problem jer taj trend traje preko 30 godina [:hihot] [:jezik]
2015 08 09
[:smije] [:smije] [:hihot]
2015 08 09
hehehehe... zlice.... a da barem jedan kuhar nakon onih emisija kad proba jelo oće reć: uhhhh... al sam ga presolio!!.. u zvizdu materinu !!!!!! [:smije] [:smije] [:place] eto... i mene to živcira !!!! [:smije] [:smije] [:place]
2015 08 09
ili i dont work, im princess [:hihot]
2015 08 09
meni piše I don't work, I'm a princess :P nisam znala da je to trend :D Bijele starke su super i ima cura koje već godinama nose starke, ali ovo s bijelima je skroz ludo zadnjih par god. Nevjerojatno mi je da ih najednom kupuju i cure koje nikad nisu nosile starke, samo zato jer je to sad in. Koliko god mi super izgledale u nekim kombinacijama, odbijam ih kupiti, upravo zato što ih SVI nose :D No svakom njegovo, pa ako netko želi izgledati kao 10 000 drugih cura, to je njena stvar. Ne mogu reći da ne pratim trendove i da nikad nisam nosila nešto popularno, no u većini slučajeva odbijam nositi nešto što postane silovano i toliko popularno da nosi svaka dr cura u gradu. [:jezik]
2015 08 09
Stvarno su očajni i jadni ti koji se toliko trude biti kao i ostala ekipa.Uvijek mislim kako su nezreli u glavi ili nešto tako. Ali ovo je samo odjeća.Kad vidim mlađariju kako misle da su važni dok puše na ulici kao "ja-sam-faca" [:ljut] Ljudi moji pa stvarno niste zanimljivi.Kopija je uvijek-SAMO KOPIJA-i ništa više....
2015 08 09
al da netko obuce nesto ekstravaganto odnosno neuobicajno, izrugali bi ga vise od ombreuše u celine majici i bilim starkama
2015 08 09
[:hihot] [:hihot] Mislim da svi znamo neku koja tako izgleda. U mojoj banci blagajnica ima takve obrve da se svaki put trznem kad ju vidim. Kosa ispeglana do boli i nevjerojatna količina pudera. U slobodno vrijeme viđena u bijelim starkama. Kada dolazim u banku,cijelo vrijeme si govorim "nemoj buljiti" ali ulovime se kako ju gledam kao hipnotizirana. Srećom u kž nema hypo pa ju vidim jednom mjesečno [:hihot]
2015 08 09
tina46, kladim se da kad te ulovi da ju gledaš, misli da si ti u biti ljubomorna i da želiš biti top riba kao što je ona [:hihot] [:hihot] Najgore od svega je to što su te seljanke zapravo umišljene [:ljut] [:smije]
2015 08 10
Ronnie u pravu si..ja se zapravo ne mgu načuditi toj crnoj olovci na obrvama i ispod očiju, moj bože i koliko pudera! Najviše me čudi što to stigne uz troje male djece [:sokiran] Možda spava sa tim???
2015 08 10
Obožavam starke, naravno prije bijelih sam imala i u bojama. Briga me što svi nose starke, ja se u njima dobro osjećam i mogu ih obući na sve. [:hihot] [:zaljubljen] Što se tiče ombre frizura preferiram ako je lijepo napravljeno. Nacrtane obrve nikako ne mogu prožvakati, još kad neke cure počupaju sve svoje obrve i SVAKO jutro stoje 2 sata pred ogledalom da nacrtaju dvije iste linije... meni je to očaj, radije bih imala čupave i guste nego ih crtala svako jutro, brisala ih navečer prije spavanja i tako svaki dan ispočetka. [:place] [:vrti]
2015 08 10
Hi, pogledajte Moj profil nakit od cipke - rukotvorine
2015 08 10
Nista od navednog nije mi zanimljivo [:smije] ocito sam staromodna [:smije]
2015 08 10