Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Engleski i njemacki na faksu

Znaci zavrsila sam 2. godinu faksa i ucila sam engleski dosad, ali sam sad upisala drugi faks koji me bas zanima i za diplomski zelim otici u Austriju pa sam zbog toga mozda mislila uzeti njemacki. Ne znam jeli mi to pametno? Nisam nikad ucila njemacki pa ne znam uci li se na faksu iz pocetka i bi li mi bilo pretesko s obzirom da ne znam ni beknuti , ali kad bi otisla, znam, kad tad bi ga morala nauciti? [:zaljubljen]
2015 08 16
Vjerojatno imaš na faksu početni njemački prilagođen ljudima koji ga ne pričaju. Bar je tako na moja oba bilo. Na početnom se kreće od osnova, ali je stručni dio prilagođen faksu...na pravu pravni izrazi, na ekonomiji ekonomski i to, jel. To bi ti bilo super da savladaš osnove barem, onda će kasnije lakše ići kompliciranije riječi, rečenice i konverzacija [:smijesi]
2015 08 16
A ne znam koliko bi bilo strucnog posto sam na glazbenoj akademiji [:hihot] Hvala na informaciji, glavno mi je da se krece iz pocetka od osnova.
2015 08 16
U principu ima 2 stupnja jezika, mislim da ne bi trebao biti problem. Pogledaj plan i program na stranicama faksa ili pitaj, to je najtočnije. Ali ne bi imalo smisla da se ne kreće od osnova, nisu svi učili njemački, a možda sada žele.
2015 08 16
Pitat cu [:zaljubljen]
2015 08 16
mislim da ti se ne ide od osnova. ja sam na učiteljskom i nije bilo 2 razine ni za en ni za njem.. podrazumijeva se da si učio jezik od osnovne škole..
2015 08 16
Marmara hvala [:smijesi]
2015 08 16