Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Sto da radim....

Dog sa curom zamjenu, ja joj posaljem paket u pon kako je i bio dogovor da si posaljemo, da bi ona meni jucer poslala por da ona nemoze naci majicu koju mi je trebala poslati i pita me jel mi se svida nesto drugo ( a zaista mi se jedino ta majica dopala od svih njenih stvari). Pitam je jel mi moze onda platiti moj paket jer sam joj vec poslala a ona meni:Pa jel se nismo dog za razmjenu? I onda si ajde nadem neku drugu majicu kod nje, pitam je lijepo jel moze onda ta i otad se ona vec dva dana nejavlja. Vidim da je stalno offline i da joj je zadnja prijava bila prije 1 dan... Što napraviti? U povratnim info su je svi nahvalili pa reko nije valjda da ce me zaj.... -.-
2013 03 22
Majicu nije da ne može naći nego ju vjerojatno neda ili te kako si navela htjela zahebati svjesno... Nisu ti danas ni povratne informacije što su nekad bile...
2013 03 22
ovo postaje sve gore i gore [:ljut] tko je ta frajerica?
2013 03 22
Katastrofa...imam njenu adresu no neznam jel mi to ista znaci... Meni su pomalo smijesne te povratne info.... Slucajno naletim na profile od tri sestre koje osobno poznajem, jedna drugu hvale u komentarima...presmijesno... :D
2013 03 22
po adresi nadi kucni br i zovi neka ti vrati tvoj paket.
2013 03 22
Ne znam o kome se radi ni ništa, ali samo da kažem da ne mora biti da laže - meni se jednom isto dogodilo da nisam mogla naći jednu stvar, cura je htjela kupiti i platila mi je i ja nisam mogla naći nikako. I vratila sam joj novac. To je bilo prije sigurno godinu dana. Neki dan sam našla tu stvar. [:smije] Nikad ne znaš gdje ti se nešto zagubi, pogotovo ako imaš puno stvari - a kod mene stvarno jedna soba puna kutija odjeće, obuće i svačeg nečeg... Nadam se da će ti se svakako javiti i dati ti bar tu majicu za koju ste se naknadno dog. [:smijesi]
2013 03 22
@lanica - ne mora biti, ali ti si svoj dio dogovora fer odradila, a koliko vidim ova frajerica ga izbjegava... [:smije]
2013 03 22
Neda mi se sad javno pisati o kojoj je curi riječ...ako koga zanima mogu mu poslati u inbox...
2013 03 22
Meni, meni [:zaljubljen] ... Inbox...
2013 03 22
KreativnoSelo: ????
2013 03 22
Ok, obrisat ću.. ali i te 3 su si pisale povratne dok ih neka nije razotkrila [:smije] [:smije]
2013 03 22
aha, nisam skuzila (soryyy)...mislis na ove tri sestre sta sam napisala? Jednoj je ime andreja19, drugoj mateja19 a za trecu mislim da je nesto kika ili sl... :D
2013 03 22
Aha, i one moje tri su iz Kc.. pa kad ih jedna proaktala- pravdale se da je to šogorica (koja prodaje isto kao i ove dvije) kupila nešto od njih [:smije]
2013 03 22
Hehe, ma smijesno uglavnom... [:hihot]
2013 03 22
Luđaka, sto žena dvijesto sisa... [:smije]
2013 03 22
1 2