Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Barcelona - tko je bio? pomoc:)

bila sam prije puuuno godina tako da nisam u toku kakve su trenutne cijene hrane, pica, muzeja i sl???... moze slobodno i preporuke za nesto konkretnije:) osnovne turisticke destinacije sam shvatila, ali dobro ce doci preporuke za nesto manje poznato? dojmovi? pisite bilo sto, mozda ulovim koju korisnu info :)
2015 09 12
Moj prijedlog - cuvaj dobro stvari da ne ostanes bez njih. Meni proljetos dzepari ukrali torbu u sekundi [:frustriran] .
2015 09 12
ajoj zao mi je, nadam se da nije bila prevelika steta i problem:( imam iskustva sa svakakvim mjestima i putovanjima i cuvanjem stvari tako da se nadam da takve probleme necu imati...
2015 09 12
Piva 5 eura. Da krenemo od najbitnijega. [:smije] Paella- 10 eura. Ulaznice većinom oko 15 eura. Camp Nou 20 i nešto. Uglavnom ulaznice si pogledaj na netu, ako ih tako uzimaš možeš ostvariti i popuste, također hosteli/hoteli ti na recepcijama imaju kartice s popustima. Obvezno posjetiti tržnicu, bez toga da nisi otišla doma. [:smije] Ako ćete rentati bicikle, pogledaj dobro, dvije su neke opcije, jedna skupa i druga jeftinija, zaboravila iskreno. Više manje sve cijene možeš naći na netu. Uglavnom, Barca nije jeftina. :) Reci što te najviše zanima...
2015 09 12
:O wow wow, toga sam se i bojala... ja sam davnih dana pila pivo u centru za 2 e i bila na camp nou za kojih 12-13e [:vrti] trznica? moze malo detalja [:smijesi]
2015 09 12
i kakvo je stanje sto se tice javnog prijevoza? osim bicikala :)
2015 09 12
tržnica obavezno. Cijelo vrijeme dok sam bila u Barceloni nisam niti jednom prošla kraj nje, a da nisam kupila prirodni iscjeđeni sok i to za 1,5 €. [:smije]
2015 09 12
Ima i za 1 €. [:smije]
2015 09 12
hvala cure :) slike trznice izgledaju stvarno zanimljivo, nije mi bas jasno kako mi je to promaklo [:smije] je li koja isla u muzej cokolade mozda [:hihot] ?
2015 09 12
Jok, nisam bila. [:smijesi] Previše je toga, u Barcu se treba vratiti :)
2015 09 13
ja sam bila prije nekih tri godine i sjećam se da su restorani uz more skuplji nego neki u glavnoj ulici La Rambli obavezno posjeti gotičku četvrt [:zaljubljen]
2015 09 15