Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Poslovanje s inozemstvom?

Imam upit za kupnju iz Slovenije? Kako se vrši uplata? Imam devizni račun, može uplatit na taj prepačunato u €? Kolika je poštarina (jedne hlačice u pitanju)? vaša iskustva?
2013 03 24
ja sam ti iz SLO. Mislim, da je provizaja (banka uzme) oko 10 evr, ne isplati se. Jedino ako živi pored granice, prijeđe granicu i i pošalje ti novce preko pošte, kod nas se to kaže poštna nakaznica, to kod vas dođe oko 9 kn ako se ne varam.
2013 03 24
Može uplatit na tvoj devizni račun, samo joj moraš dat IBAN i još neke podatke... Nazovi info službu svoje banke i provjeri točno, oni će znati... Preporučena poštarina za Sloveniju je (ovisno o težini, al pretpostavljam da ovo spada u 50-100 g kategoriju?) cca. 30,00 kn
2013 03 24
trebaš joj dat IBAN, BIC/SWIFT CODE banke, IME I PREZIME, ADRESA. i da, naknada je velika ako se radi o transakciji manjeg iznosa pa se ne isplati to. radila sam na deviznim trn u banci pa znam...
2013 03 24
može ako ona hoče, pošto niste (Hrvatska) u SEPA področju, slo. banka uzme veliko proviziju, mislim da je oko 10 evr ?? i priporučena poštarina dođe isto jako skupo (iz slo v hr), možda je kod vas jeftinije (iz hr v slo)
2013 03 24
Evo samo da kazem da banka uzima proviziju od cak 100kn -uzas! [:ljut]
2013 03 24
paypal?
2013 03 24
Hvala Vam na odgovorima. Mislima da ne bude ništa od poslovanja jer se ne ispalti.
2013 03 26