Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Putovanje u Milano

Drage curice,putujem u Milano u četvrtak pa vas molim savjet od onih koji su bili naravno gdje kupovati npr čizme mi trebaju [:smije] ne Gucci,Prada,YSL....gdje jesti najbolje [:sramezljiv] ...šta pogledati i gdje plesati do jutra [:znoji] [:znoji] [:smije] ..svi savjeti dobrodošli osim glupavih [:kesi]
2015 10 13
[:smije] [:smije] O vještice jedna , blago tebi....... Nemam nikakvih savjeta jer bila nikad nisam i pojma nemam , al želim ti lijep provod , puno lijepih stvarčica i divnih uspomena. Sretno mila.. [:poljubac]
2015 10 13
hihihiihih a šta ću čupavice mala [:smije] [:smije] donijet ću ti magnetić za frižider [:zaljubljen] [:zaljubljen] [:zaljubljen] ,nisam ni ja nikad bila a voljela bi par savjeta čisto da ne gubim vrijeme na besciljno lutanje a više glava je uvijek pametnije [:kesi]
2015 10 13
Ciao, Slobodno koristi aplikaciju TripAdvisor, na njemu imas recenzije restorana i kafica, i naravno ostalih stvari.Sta vidjeti itd.
2015 10 13
U samom centru Milana, s lijeve strane katedrale nalazi se mnoštvo odličnih butika. Tu su dakle i skupe marke, ali ih ima dosta i s normalnim cijenama. U tom istom krugu nalaze se i mnogi kafići i restorani, a preko puta katedrale je McDonalds - u slučaju da ti se ništa od toga ne svidi! [:kesi] [:kesi]
2015 10 13
Nisi bas rekla sto ti se tocno svidja pa je najbolje da odes na tripadvisor, kao sto je Sara rekla, tamo ces si sama naci ono sto te zanima sto se tice atrakcija i restorana/klubova. Expo traje jos ovaj mjesec i ako bi te to zanimalo, da se naci jeftina ulaznica za npr. navecer od 6 do 11 po nekih 6€ ak se ne varam jer po danu se dugo ceka na ulazu i puno je skuplje. Imas dosta nama nepoznatih butika koji prodaju kvalitetnu talijansku odjecu i obucu po pristupacnim cijenama. Dosta nocnih klubova ima jeftin upad i cugu za cure, probaj ulovit neki letak u gradu [:jezik]
2015 10 13
budem još malo progooglala htjela bih od robe kupiti nešto čega ovdje nema naravno,neke njihove marke...čizme mi trebaju naravno [:sramezljiv] pogledat ću tripadvisor...ja sam planirala se biciklom pprođirati po milanu [:sokiran] [:znoji] [:jezik]
2015 10 13
blago ti see [:smijesi] [:smijesi]
2015 10 13
Ako voliš umjetnost - obavezna destinacija je Pinacoteca di Brera., savršeno nešto., vidjet ćeš neke od najpoznatijih slika na svijetu [:smijesi]
2015 10 13
I ako voliš dvorce, Castello Sforzesco [:zaljubljen]
2015 10 13
Hvala DumaBoden svakako ću uzet u obzir tvoje prijedloge,naravno bez umjetnosti ništa [:zaljubljen]
2015 10 14