Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Ciao, come stai?

Iskreno...ja nisam bas najbolje..tocnije zaboli me srce kada vidim ovo! [slika:efa74265-253a-4c06-b076-ddf0166d6e91] [:ljut] [:tuzan] Zasto dopustamo da nam postene i vrijedne korisnice odlaze? Radi nekakvog nazovimo to administratora, kojeg cisto zaboli đon sto je ova korisnica, nadarena i vrijedna otisla..zbog nje! Brisala je teme na forumu..to je jedino i radila...vidila je i teme od Come...curi nije dala apsolutno nikakvu povratnu informaciju..u vezi nicega...a zena se borila za sve nas!! [:vrti] Zar cemo dopustati da nam i druge uredne cure nestanu..radi kaosa zasluzenog voditeljem stranice? Da ne zaboravimo i mamumirnu..kojoj je izbrisan profil..i takoder se borila za boljitak..adminka je blokirala korisnicu na forumu..sramota! Zelite li biti postena i dosljedna..a sutra utonuti u mrak od strane admina... [:ljut] Potpisite cure, jer ja ne mogu vjerovati da vidite sto se dogada, a okrecete glavu!
2015 11 01
stvarno ošla come ha?
2015 11 01
Izgleda da je tako...iako bih volila da se predomisli, cura je jako dosljedna svojim rijecima! [:sramezljiv] Pa barem da joj je jednu poruku napisala adminka...ali niiiista..
2015 11 01
[:tuzan] to se dalo naslutiti iz njene posljednje teme.. Ova peticija već dosta dugo traje, niti se oglasila adminka , a bome niti Erika.. tu je vlasnica ispala prava bičura da se tako izrazim, donosimo joj lovu dok ona sve ovo samo ignorira.. [:frustriran] [:frustriran] [:frustriran] ovo sve treba u medije i masovno bojkotirati stranicu! [:frustriran]
2015 11 01
Više bi postigla da je ostala i upozoravala nove korisnice na kretenizme stranice. [:vrti] Bojkot stranice bi bio učinkovita metoda. Ali previše smo neorganizirane za tako nešto. [:tuzan] (u tom svjetlu ComeStai je dala dobar primjer....)
2015 11 01
Za bojkot stranice ima vremena,na kraju krajeva kad se otvori nova,svi će prijeći na nju...ali o tom potom. Žao mi zbog come,iskreno. Ipak..ima nas koji nikada ne odustajemo.
2015 11 02
Aalyah, slažem se, u medije s ovim [:frustriran] Pa neka nam zatvore mk, bilo bi mi užasno teško jer ste postale moja virtualna obitelj, ali zašto bi netko zgrtao lovu na nama, a nema dovoljno obraza da nam se ukaže? Uostalom, valjda ima još pametnica koje bi i same znale pokrenuti ovakvu stranicu.
2015 11 02
Baš si to mislim, kako to da još nitko nije otvorio novu? Valjda ima ljudi koji se u to kuže, a čini se da je i unosno! Pa zalijepite nam poziv na forum i eto nas [:smije] [:smije] Ono s facebookom mi se nikako ne sviđa, ili možda nisam našla pravu stranicu?? Tu je puno preglednije, jesam li u pravu?
2015 11 02
što je najgore od svega... među nama su osobe koje vrlo dobro znaju što se dešava....ali ih iz vlastitih interesa nije briga.
2015 11 02
uffff ,bas me ljuti sve to, [:ljut] [:frustriran] [:frustriran] ,i strasno mi je zao da je otišla ,ali zadnju temu sto je napisala ,sve je rekla u njoj,da se počela previše nervirati i sve joj je to teško padalo,na kraju ni od Erike ništa ,pa sta ta isto kao i ova nasa ,noge u zrak i bogati se svima nama,ja ne znam ali mislim da je sve što si na večem polozaju,je sve gore i gore... bas me sve to ljuti strasno [:frustriran] [:frustriran] [:frustriran]
2015 11 02
da trebalo bi nekog dobrog tehničara naći ,koji bi znap sastaviti site [:kesi]
2015 11 02
U pravu si Danka.Ima ovdje korisnica koje znaju mnogo,ali ne žele to podijeliti s nama,jer im to nije u interesu. [:tuzan]
2015 11 02
Bilo bi odlicno da se napravi nova stranica...da ima isti koncept kao ova ! [:smije] Znaci prelazak se nebi osjetio..samo bi naziv bio drugi...i naravno admina bi birale same...javnim glasanjem na forumu! [:smije] Dajte cure nekoga tko zna neka je napravi odmah.. [:kesi] Jel ova Erika uopce placa porez nasoj drzavi? [:smije]
2015 11 02
strašno me ljuti što su mi i samoj nekim načinom vezane ruke (čitaj: jezik) ...samo zato jer sam u jednom momentu dok još nisam ni pohvatala sve konce obećala šutnju. nadam se samo da će se sve razriješiti što prije...a dotle samu sebe sputavam da ne napišem sve što mislim. znam samo da potpuno razumijem come... ljubim je i ovim putem do neba.... i neka ne misli da joj je trud uzaludan. ako ništa drugo.... uskoro će karte na stol.
2015 11 02
ne kužim ovo gore jer nisam upućena, ali nije mi jasno da vlasnica ne reagira, trebalo bi joj biti u interesu.. ima tko veze u medijima da se na taj način potegne? [:znoji] [:pospan]
2015 11 02
1 2