Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

PAŽNJAAAA !!! PREVARA ILI NESPORAZUM ?

Molim pomoc - kako je moguce da preporucena posiljka na moje ime i prezime i moju adresu bude podignuta od skroz druge osobe ? Dal je rijec o prevari tj, dal je potvrda koja je meni poslana kao dokaz o slanju ipak prepravljena nakon slanja da se mene uvjeri kako mi posiljka stize ? A tezina na potvrdi ne odgovara tezini onog sta sam narucila :-D
2013 03 27
Postoji mogućnost da je netko znao da očekujete preporučenu pošiljku i da ju je podigao umjesto Vas jer mu je dotična gospođa u pošti dala na lijepe oči...
2013 03 27
to je jednostavno nemoguce..
2013 03 27
A šta drugo nego prevara
2013 03 27
rijetke su takve situacije,ali svašta ima u hrvatskim službama...
2013 03 27
Da,lako moguće Amaly...pa ja sam dans podigla 2 pošte na 2 različita imena,bez potražnje osobne,niti ikakvih podataka.. [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran]
2013 03 27
Bome, mene teta u pošti nikad ne pita jesam li to ja. Mislim da bi mogla dignit paketa za cilo selo..
2013 03 27
Ne vjerujem da je netko drugi mogao podignuti umjesto tebe [:sokiran]
2013 03 27
mislim da je nemoguce podic bez moje osobne a cak nije niti u zagrebu podignuto nego u drugom mjestu....po meni je cura koja mi je slala prepravila potvrdu jer je istovremeno slala drugoj curi haljinu pa je iskoristila priliku...jer tezina od 271gram odgovara tezini haljine ali ne i tezini mojih tenisica ;)
2013 03 27
nemoguće [:vrti] moj rođeni otac nije mogao podići na pošti kad mi je stiglo a ja nisam u ZG. traže osobnu ili putvnicu ili bilo koji dokument sa slikom. moja frendica ima nepokretnu baku i kad poštar dođe i ona mu ne može otvoriti, normalno, kad je sama frendica mora na poštu i tražiti da poštar ponovo dođe kad su doma i da baka osobno potpiše. eto tako je to a ostalo su opet bajke braće Grimm
2013 03 27
prevarila te, jer ako se težina ne poklapa.. užas
2013 03 27
otislo je u Donju Zelinu to sam danas provjerila na glavnoj posti....ali nemoguce da se to desi na potvrdi je navedena moja adresa ;)
2013 03 27
Događa se, moj paket je preuzela neka žena koja se predstavila ko moja mama a imamo isto prezime i dali su joj paket, adrese su nam različite ali nitko nije provjerio. Nakon sto prigovora pošta je kontaktirala tu ženu i vratili su mi paket, naravno otvoren i korišten. Kod nas je sve moguće.
2013 03 27
moze se podic u posti takav paket samo par rjeci kako ta osoba nije u mogucnosti doci preuzeti i moze se podignuti [:smijesi]
2013 03 27
Kod nas u pošti kada netko podiže paket mora dati osobnu iskaznicu i svoje podatke-naravno [:smijesi] [:smijesi]
2013 03 27
1 2 3 4 5 ... 6