Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Cimerica Zagreb za 2016/17

Pozdrav drage djevojke. Maturantica sam i zanima me da li ima tu neka cura koja bi otišla sa mnom studirati u Zagreb i možda podijeliti troškove oko stana? Znam da je možda rano za početi tražiti, ali bilo bi odlično ako bi se malo upoznale preko fejsa i to, počele planirati i dogovarati se oko mogućnosti i to, a ne da u 9. mjesecu ne znamo šta ćemo? Hvala lijepa drage cure! Javite mi se u inbox!
2015 12 11
Prerano. Vraški prerano. I navikni se da nećeš biti prijateljica sa svim cimerima koje ćeš imati.
2015 12 11
Nemoj zezat da neću bit prijateljica sa svima! Prva vijest! Ali eto, voljela bi možda već sada naći i malo se skombat pa da vidimo. Bolje ranije, nego kasnije. I usput podijeliti koji savjet oko mature.
2015 12 11
Ja i moja cimerica smo se našle kad su izašli bodovi i rezultati za dom, i bilo je oke, prvih par mjeseci dok smo se "upoznavale". Dopisivale smo se i družile od sedmog mjeseca pa sve do desetog dok nije počeo faks, i zbližile se, ali kad je počeo zajenički život u sobi, to ti nije isto, potpuno drugačije, bilo je toliko stvari koje su mi smetale, vjerojatno i njoj u vezi mene, tako da sam ja, barem, jedva čekala da promjenim cimericu. Zato to upoznavanje godinu dana ranije i ne mora imati prednosti, jedino da daš priliku više osoba pa da istražuješ, haha, casting za cimericu :)
2015 12 14