Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Za 3 kile dole zeleni čaj i đumbir

Cure pozdrav, Vidim da je zanimljivih tema sve manje zbog ludnice s novom stranicom i svaka druga tema je upucena kvarovoma i ne ucitavanju artikla sto i mene nazalost muci. Zato pisem o ovoj temi za prezaposlene mame, cure koje nemaju toliko vremena ili jednostavno cure koje su fizicki ogranicene da rade vjezbe. Inace se bavim fitnesom i idem na kinezioloski faks i obozavam treninge ali sam svjesna da netko jednostavno ih ne voli ili nije mogucnosti ih rednovno obavljat. Zato bi podjeli s vama nacin na koji sam ja izgubila 3 kile viska dok sam imala slomljenu nogu i nisam bila u mogucnosti se u potpunosti posvetit treningu. Zeleni caj i đumbir:) Sam zeleni caj mi nije davao neke rezultate te sam na savjet ubacila u njega komadic đumbira i tako uspjela skinut 3 kile u 1 i pol mjesec. Svaki dan sam pila 4 salice zelenog caja s svjezim komadicem đumbira. Ne piti prije spavavanja zbog kofeina. (Izbacila sam gazirane sokove i slatkise) Dali ima jos netko da je na taj nacin skinuo kile i ako netkom pomogne ovakav nacim bit ce mi drago:)
2015 12 21
Ček ček ..kako priprema ide..skuvala si zeleni pa djumbir isto neko vrime kuvala ili?
2015 12 21
Kupljeni domaći zeleni čaj u liatićima sam stavila u proključanu vodu u isto vrijeme kad i đumbir. Mala kockica đumbira velicine cajne zlicice je dovoljna za 1 salicu od 2 dl.
2015 12 21
Hvala ti na prijedlogu, ja trenutno muku mučim s preostale 2 kile, bila sam 65 što mi je bilo grozno na moju visinu i uspjela sam prehranom (izbacivanjem slatkiša i kruha) i svakodnevnim vježbanjem srediti kilažu na 57 ( s time da se želim vratiti na ravno 55, to mi je ono neki cilj, s tom kilažom sam bila najzdravija, najsretnija i naaajljepša =)) ). Nevjerojatno koliko to malo što mi je ostalo viška osjetim i koliko me smetaju.. Svakako probam ovo
2015 12 21
lajkam matea :) đumbir, kurkuma, cejlonski cimet, limun s malom žličicom meda ili prirodnim sladom (ječmenim, rižinim, kukuruznim, aloe vera) i toplom vodom (u tvojem slučaju zelenim čajem u listićima) potiču cirkulaciju, oslobađaju nas toksina, omogucavaju dobar rad bubrega, jačaju imunitet i vitalnu protočnu energiju, ubrzavaju metabolizam, imaju antiupalna svojstva Plod gorke dinje je isto izvrsno prirodno ljekovito sredstvo
2015 12 21
i kajenski papar ubrzava metabolizam, sadrži prirodni sastojak kapsaicin
2015 12 21
Definitivno se slazem sa plodom gorke dinje :) Jako to malo ljudi koristi a jedan od mojih favorita. A adriana što se tiče izbacivanja kruha je jako teska i vrlo isplativa odluka. Ja osobno obozavam hruh i jako mi ga se tesko odrec.
2015 12 21
Ako necete izbaciti kruh, izbacite svu izbijeljenu, obrađenu hranu: bijeli kruh, rižu, sol, šećer, tjesteninu, brašno i zamijenite ih onima od integralnih / cjelovitih / neprerađenih žitarica.
2015 12 21
Svaka čast, i ja ga koristim i dalje iako sam izgubila nezeljen visak.
2015 12 21
Cure pomozite mi kako da čaj od zelenog čaja i/ili đumbira učinim pitkijim? Čajeve inače ne pijem, a ovo bi baš htjela, iz više razloga...A grozna sam po pitanju okusa, pokušala sam i jednostavno mi se želudac diže:S Ali sad ste me motivirali pa ću se natjerati nekako:P I da, još me zanima samo gdje kupiti što kvalitetniji i prirodniji zeleni čaj? Ovi iz vrećice mi nikako ne ulijevaju povjerenje.
2015 12 21
GreenQueen, na trznici kupi čajeve u rinfuzi, drže ih na štandovima na Trešnjevačkoj tržnici, a na tim štandovima su i začini - kupis količinu koju želiš. Biljni dućani isto drže, bo&bio dućan takodjer. Najbolje ti je nista ne dodavati u čaj od đumbira ili zeleni čaj - ako moras, stavi steviju u prahu - nema kalorija, prirodni je zaslađivač, dovoljna je mala količina.
2015 12 21
Moram ovo probat. Inace pijem zeleni caj, ali nije bilo ucinka :)
2015 12 21
Đumbir i cimet čuda čine! Svaki dan ih konzumiram u čaju (doduše ja pijem posebno zeleni, a posebno svježi đumbir jer obožavam čaj i pijem ga u ogromnim količinama) i nikada ne radim smoothije bez ta dva sastojka. Banana, hrpa konopljinih proteina, malo soja mlijeka, malo vode, mljeveni bademi, cimet i đumbir - popijem ujutro i drži me pola dana. Otkad pazim da mi prehrana ima puno proteina i minimalno ugljikohidrata, skinula sam 15 kg.
2015 12 21
To je to Frigga. Jedino valja paziti da se koristi cejlonski cimet, on ima ljekovita svojstva. I prah neema je odličan za ovu priču - čisti organizam od štetnih sastojaka. Indijski trputac isto tako.
2015 12 22
Ja svoj caj kupujem isto na tresnjevackoj trznici a limun ti mijenja okus caja u potpunosti.
2015 12 22
1 2