Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Farmacija, dentalna medicina, radiologija

Ćaoo, evo trebam pomoć od nekoga tko ima iskustva s ovim fakultetima, troumim :P se oko upisa na ova tri, pa me zanima ide li netko na njih, kakvi su, koliko je teško, koliko učite, kakve su šanse za posao kasnije, koliko je teško upasti, koju ste srednju išli i kak ste maturu napisali? Heelllpp
2016 02 19
Što se tiče težine, farmacija i dentalna medicina su na puuno višem nivou nego radiologija. Za upad na prva dva moraš imati 4.5+ prosjek i jako dobro napisati maturu. Kako se radi o fakultetima na koje je jako teško upasti, uvijek bude puno razočaranih, zato si unaprijed razmisli što bi ti moglo biti rezerva. A što se tiče učenja, ja sam 3. godina stomatologije, i naravno da je zahtjevno, nema višesatnih ispijanja kava, izlazaka svaki vikend... ali kad imaš motivaciju - sve se može :")
2016 02 19
> gimnazijalka: > Što se tiče težine, farmacija i dentalna medicina su na puuno višem nivou nego radiologija. Za upad na prva dva moraš imati 4.5+ prosjek i jako dobro napisati maturu. Kako se radi o fakultetima na koje je jako teško upasti, uvijek bude puno razočaranih, zato si unaprijed razmisli što bi ti moglo biti rezerva. A što se tiče učenja, ja sam 3. godina stomatologije, i naravno da je zahtjevno, nema višesatnih ispijanja kava, izlazaka svaki vikend... ali kad imaš motivaciju - sve se može :") A razumijem, ja sam 1. razz prosla s 3.8, ostale nadam se da cu s bar 4.5, drugi sam razred, zanima me koliko ti je teško na faksu, koliko dnevno učiš itd, plizz pojasni malo, gdje studiras, kak si maturu napisali itd mislis da imam šanse upasti, nije mi bitno koji grad?
2016 02 19