Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

slanje cipela poštom?

Znači treba mi pomoć.. Cura bi kupila cipele, ali nema u blizini Tisak, tako da joj je jedina opcija slanje poštom. Ja poštom obično šaljem stvari koje se mogu utrpat u onu kuvertu s mjehurićima. Zanime me kako se cipele šalju poštom - mogu li ih slati sa nekom svojom kutijom ili baš moram kupit kutiju u pošti? Hvala :)
2016 02 22
Možeš i u svoju kutiju samo je oblijepi bijelim papirom ili pak papirom i adresiraj kao svaki paket. Izvaži kutiju i odi na kalkulator cijene na stranici pošte te provjeri da li ti se više isplati slati kao paket ili kao preporučeno pismo (preporuke se mogu slati i u kutiji ako nije prevelika, tipa balenke, ženske tenisice i sl.). Ak zapneš, viči :)
2016 02 22
Ja privrnem kutiju od tiska,zalipin bili papir sa podacima.Slanje za paket do 2 kg oznacen s vrijednoscu 100kn kosta 18kn.Moze posluzit bilo koja kutija. ;)
2016 02 22
može poslužit bilo koja kutija samo da je jednobojna i bez natpisa po sebi.. neće primit šarene kutije od cipela s natpisima po kutiji, ali ako kutiju od cipela izvrneš naopako onda primaju bez problema ja ne bi zamatala kutiju u papir jer papir se podere i adresa primatelja se tako može izgubiti, jednom sam bila primila takav zamotani paket i bio je napola razderan da je skoro i adresa otpala, a na samoj kutiji nije pisalo ni adresa pošiljatelja ni primatelja
2016 02 22
aha, ok, hvala puno :) imam doma kutija od cipela,pa ću ih probat izvrnut i izvagat navečer kad dođem doma. ako bude problema javim se :) hvaala ^^
2016 02 22
Ja zalijepim nekoliko A4 papira po kutiji selotepom, po potrebi oblijepim rubove kutije selotepom. Ne vidim kako bi se moglo toliko razderati da otpadne adresa jer traka drži papir na mjestu. Istu stvar radim i s Tiskovim kutijama. Neke pošte inzistiraju da se paketi omataju špagom, većina ne.
2016 02 22
Stanu li tenisice u M paket na tisku?
2016 11 24