Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Factcool - vraćanje proizvoda

Dobra večer :") Je li netko vraćao proizvod kupljen na navedenoj stranici natrag jer nije bio zadovoljan njime? Naumila sam kupiti (za moj pojam) dosta skup proizvod pa se bojim da neće biti onakav kakvim ga zamišljam, a ne znam mogu li ga iz tog razloga vratit, koja je procedura oko tog i koliko će me koštat taj sport?
2016 03 18
Ja sam skoro bila izvrsila zamjenu...popunila sam bila onaj zahtjev za zamjenu i vracanje, ali sam bila zvala na kraju onaj njihov broj da stopiram sve jer sam bila uspijela prodati artikl. Znaci ja sam htijela zamijeniti za broj manje, i znam osobe koje su isto tako mjenjale i nisu imale problema. Kad mjenjas placas samo kurirsku sluzbu 22 kn (oni ti posalju mail sa terminom i brojem kurira i dodju po to, a inace kad dostave isto tim sistemom). A za vracati mislim isto da mozes, ne bi ti trebalo biti problema...mozes nazvati onaj broj sto ga imaju na stranicu, odmah u ljevom kutu ti je, na vrhu stranice. Mislim da rade svaki dan do 16h (ili do 17h)
2016 03 18
Inace hlace su mrak...crne ripped knee visoki struk, za neke smjesne pare sam ih kupila.I ova cura sto sam joj bila prodala je jako zadovoljna bila...inace se ceka nekih 10 dana da ti dodje.I muz si je narucio 2 majice (zasebnom narudjbom), full je zadovoljan bio :)
2016 03 18
Znam da preprodaju robu sa sportdirecta. Meni za jednu stvar sa shippingom od 8 - 9 funti je dosla otprilike ista cjena, a za vracanje i zamjenu onda placas vecu postarinu nego tu u factcool. Ne znam-bas cu ic pogledati na stranicama hrvatske poste....vjerovatno oko 50tak kn ko ne i vise, ako je njima 8 - 9 funti za hrvatsku 👌
2016 03 19
> gabica30: > Znam da preprodaju robu sa sportdirecta. Meni za jednu stvar sa shippingom od 8 - 9 funti je dosla otprilike ista cjena, a za vracanje i zamjenu onda placas vecu postarinu nego tu u factcool. Ne znam-bas cu ic pogledati na stranicama hrvatske poste....vjerovatno oko 50tak kn ko ne i vise, ako je njima 8 - 9 funti za hrvatsku 👌 Da, sa SD-a se ne isplati naručivati po jednu stvar, nego više stvari (odmah za cijelu obitelj). Ovi sa FC-a igraju na količinu, pričekaju da se skupi više narudžbi i onda naruče (zato se i čeka desetak dana). Meni je iz SD-a naručeno stizalo kroz 3-4 dana. :)
2016 03 19
Da, i ja se slazem sa tobom, sa Sportsdirecta se isplati uvijek vise stvari narucivati, radi shippinga :D Eeeeh, a da jos mozemo narucivati sa Sportdsdirecta i vracati za 22 kn preko factcoola ono sto nam ne odgovara x-)
2016 03 19
Mislim da, ako i naručiš nešto u krivoj veličini, to uopće nije problem prodati nekom drugom. Ili zamijeniti s nekim za nešto. :)
2016 03 19
ah, sad sam bila krenula pisat post, i nehotice ga obrisala :@
2016 03 19
Imala sam dosta artikla tu na mom profilu, koje sam prodavala jer je narucena velicina bila kriva...neke i dan danas nisam uspijela prodati, i to sam isla ispod cijene ]:) tako da sto se mene tice je jednostavnije zamjeniti, a ne znam, mozda nekima je lakse prodati. Ovisi sta je u pitanju
2016 03 19
Hvala vam na odgovorima cure! :)
2016 03 19
<3
2016 03 19
Naručujem godinama direktno sa SportsDirecta i sve se može vratiti i zamijeniti. Jedina kvaka je u tome da je prilikom povrata robe kupac dužan platiti poštarinu, ali dobra stvar je da kod zamjene oni šalju zamjenski artikl na svoj trošak. Factcool i Strops su preprodavači.
2017 11 26
Factcool su čisti nekvalitetni fejkovi,čisti poliester,kineska roba,cure ne nasjedajte na lijep izgled,jer zapravo koriste slike pravog brand proizvoda,a kad naručiš,dodje ti doma majica s placa.Imam osobno iskustvo,naručila sam čak 2 majice za sinove.Odmah mi je bilo sumnjivo kad je dostavljač nazvao mog muža,koji nije uopće imao pojma da sam ja naručila i još k tome na fiksni telefon,a ja sam svoj broj moba,upisala.Nisam ništa vraćala,ali naručit više neću sigurno nikada.Bila sam toliko bijesna da sam ih umalo prijavila DORHU za prijevaru i manipuliranje ljudima,i nezakonito korištenje brandova za lažno predstavljanje.Tko od korisnica ovdje,tvrdi suprotno,laže ili nema pojma o kvaliteti.
2018 01 28
Dresslily - http://tonzes.com/dresslily.htm Ja sam naručivala, cijene su puno povoljnije nego na factcool.
2019 09 21