Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Predškolsi odgoj - Petrinja

Boook curee, zanima me da li je neka od vas trenutno na ovom faksu ili je bili ili išta zna o prijemnim ispitima? Još nešto, postoji li tamo kakav dom ili gdje ste vi stanovale ako ne živite tamo? hvalaaa :))
2016 03 29
Znam nekoliko poznanica koje su tamo studirale. Nažalost nisam sa njima u nekom kontaktu pa ih ne mogu pitati dodatne informacije. U Petrinji koliko znam nema doma za studente, već se nudi privatni smještaj. Na samom ulazu na fakultet zgrade postojali su oglasi sa brojevima telefona od onih koje nude smještaj. Mislim da je smještaj najmanji problem i da se da lako naći, zbog toga što dom ne postoji pa su mnogi odlučili kao svrhu zarade iznajmiti sobe ili stan studentu. U okolici fakulteta su i zgrade pa i na ulaznim vratima od tih zgrada ili na oglasnoj ploči postoje oglasi sa ponudom smještaja.
2016 03 30
Što se tiče same okolice gdje se fakultet nalazi...kvart je miran, u blizini je osnovna škola, trgovine, ljekarna. A centar gdje se može popiti kava u nekom od kafića je također vrlo blizu. Mislim da ima desetak minuta hoda od fakulteta do autobusnog kolodvora u centru. Ako te još nešto zanima slobodno pitaj.
2016 03 30
hvala puno na svim informacijama ;) znaš li možda oko koliko se cijene stanova kreću u okolici fakulteta?
2016 04 10