Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

kod doktora bez zdravstvenog??

e ovako cure, ako je koja imala ovaj 'problem' neka kaže svoje iskustvo :) dakle, nemam zdravstveno osiguranje, imala sam onaj rok od mj.dana da se prijavim ali iz nekih privatnih razloga, eto, nisam stigla. kod doktora nisam bila već sigurno 5 godina. preselila sam se u drugo mjesto, ali doktora nisam mijenjala. inače, iz sela sam. trebala bih upisat autoškolu i rekli su da mi najprije treba potvrda od osobnog liječnika za lječnički pregled. zvala sam osobnog liječnika u mjestu gdje sam prije živjela i rekao je da mogu doći po potvrdu, ali nisam spominjala da nemam zdravstveno osiguranje. hoće li mi htjeti napisati potvrdu bez toga? ako ne, što mi je činiti? hvala svima na odgovoru! :)
2016 04 18
ojoj,. prvo moraš napraviti zdravstveno osiguranje inaće nećeš uspjeti dobiti potvrdu druga stvar ako ne platiš zdravstveno,tada sve plačaš kešom i jako je skupo ne radiš pa nemaš zdravstveno ili?
2016 04 18
hoće li oni uopće provjeravati jel imam zdravstveno? ne radim .. :/
2016 04 18
postoji rješenje - prijavi se na člana obitelji. svaka zaposlena osoba može preko svog zdravstvenog imati (jednu ili dvije?) osigurane osobe. - jednu sigurno. znači - mama, tata, suprug....
2016 04 18
Normalno da provjeravaju, kad ukuca tvoj broj zdravstvene vidi jel si osigiruana ili ne. Pregled se naplacuje, ali nemam pojma koliko. Odi si to rijesi na HZZO jer ako, ne daj boze, zavrsis u bolnici ili moras na hitnu dizati ces kredit da platis racun!
2016 04 18
Ja punih 2 godine nisam imala zdravstveno jer sam studirala vani i u par navrata sam isla kod doktora cak jednom i na hitnu i nisam imala nikakvih problema...bila sam pristojna i skrušena :D pa su mi oprostili svaki put :)
2016 04 18
ja ti radim u med rada, ne trebaš potvrdu ako nemaš zdravstveno
2016 04 19
ta potvrda nema veze sa dopunskim, ti plaćaš pregled liječnika i psihologa po zakonu, i to je to, potvrdu ako imaš od liječnika od koristi je, ako nemaš neće te niko prisiljavat da još nešto plaćaš ne brini se :)
2016 04 19
radije zdravstveno i dopunsko radi zbog sebe i zbog zdravlja ubuduce, a za vozaca nije nuzda
2016 04 19
hvala Vam cure, na odgovorima :) . otišla sam jučer kod svoje doktorice kod koje sam išla kad sam bila dijete, odmah me je prepoznala :") rekla sam šta trebam i eto platila sam potvrdu za lječnički 10kn jer nemam zdravstveno i to je to :) a zdravstveno tako i tako mislim što prije izvadit, sad mi je bila hitna ta potvrda jer bi trebala u ponedjeljak krenuti na vozački. sve u svemu, dobro je prošlo :)))
2016 04 20