Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Cijene, cijene, cijene

> natko123: > > TanjaJurcevic: > > ja puno stvari poklonim a teško mi je staviti realnu cijenu pa su kod mene cijene za zamjene,.uvijek spustim cijenu ako netko kupuje artikl,. > > poklanjajte i vi jer je poklanjanje ustvari primanje > Ne znam kako bih objasnila, a da me ne shvatite krivo. Nekim svojim prijateljicama vrlo rado poklonim stvari, jer znam u kakvoj su financijskoj situaciji, krediti do grla i tako. Znale su s punim vrećama ići od mene, posebice s dječjom robom.. No, ovdje sam jednom doživjela da me jedna korisnica pitala da joj poklonim jednu stvar, a kod nje na profilu nema artikla ispod 150-200 kuna :/ I sad, jesam li ja loša osoba ako nisam dala ili ne, na vama je da procijenite, no radije dam ljudima koje poznajem i za koje sam sigurna da im to treba. U tom slucaju tražiš zamjenu, ako ti nesto odgovara Velika je razlika između poklanjanja nekome tko nemoze kupiti i dozvoljavanja da te netko iskorištava. I osjecaj je drukciji u prvom se osjecas dobro, a u drugom ko budala :)
2016 05 02
Bez obzira na cijene nekad kada ne ide ne ide, evo sad je većina po 20 kn, pa..eto. Nemam više kud s tom robom.
2016 05 02
> mirnaz: > evo, ja se držim yoga filozofije i ne vezujem se za materijalne stvari. i ova stranica, i sve moje stvarčice i povremeni shopping su mi jako zabavni (i ništa više), puno toga zamjenim, puno toga poklonim, tu i tamo nešto prodam ili kupim. cijenim jako ručni rad, pa kupujem najčešće nakit i odjeću od cura koje same šivaju ili kreairaju. a među omiljenim zamjenama su mi bile tri majice za med, haljinica za puno vreću vrganja, traperice za knjige, japanke za orahe.... super mi je to :-) znači onako, uživajte, igrajte se, i nemojte rpice shvaćati preozbiljno. <3 hehe,..super ti je ideja!I ja ću tražiti orahe i med u zamjenu,.
2016 05 02
Nešto poklonim onima kojima treba, a ostalo sam ostavila u prodaju po simboličnim cijenama jer su mi ormari puni pa se želim toga riješiti. :)
2016 05 02
Ah te cijene...nakon duge borbe s odvajanjem od moje oblekice stavim je u prodaju. Nemali broj puta sam dizala pa spustala cijene....nije mi toliko u cilju zaraditi tu(sretna sam dok prodam i sitnicu ako je vise ne koristim) vec da se maknem od jedne stvari-nakon nekog vremena provedenog ovdje moj zakljucak, odnosno iskustvo je takvo da sto su nize cijene to su losiji kupci. Maknem se od nepozeljne suradnje. Tu sam uvijek spremna za dogovor, spustim cijene, pokrijem putne, nesto poklonim...al sve mi ovisi o prvom kontaktu. Znam koliko stvari kostaju i znam koliko rad 'kosta', nesto dati u bescjenje mi je apsurd. Uvijek sam za dogovor no neke suradnje me toliko iscrpe...uhhhh
2016 05 03
Ma ja vam evo moram reći da ja obožavam krpice!!! :") :") Prijavljujem se dok sam doma, dok sam na poslu ma i dok jedem.. Već godinu dana sam ovdje i iz početka sam bila fokusirana na prodaju pa zamjenu, jedno vrijeme sam i poklanjala baš sve sa profila..i kad više nisam imala vremena za poklanjanje preko krpica ili mijenjanje skupila sam sve i poklonila jednoj djevojci! Uz sve to tu i tamo sam kupila nekad nešto, ali u zadnje vrijeme sve više i više kupujem i svaki put sam bila oduševljena što korisnicama, što stvarčicama koje sam kupila i dobila...i ovim putem hvala svima sa kojima sam surađivala!! :) :")
2016 05 04
> mojekrpice711: > Ma ja vam evo moram reći da ja obožavam krpice!!! :") :") Prijavljujem se dok sam doma, dok sam na poslu ma i dok jedem.. Već godinu dana sam ovdje i iz početka sam bila fokusirana na prodaju pa zamjenu, jedno vrijeme sam i poklanjala baš sve sa profila..i kad više nisam imala vremena za poklanjanje preko krpica ili mijenjanje skupila sam sve i poklonila jednoj djevojci! Uz sve to tu i tamo sam kupila nekad nešto, ali u zadnje vrijeme sve više i više kupujem i svaki put sam bila oduševljena što korisnicama, što stvarčicama koje sam kupila i dobila...i ovim putem hvala svima sa kojima sam surađivala!! :) :") Potpisujem! Volim krpice i ne mislim da manje cijene znace losiji kupci/prodavaci...ali ne pada mi napamet kupiti rabljenu haljinu za 300kn ili tako nesto..polovno je polovno...ovdje se ja rjesavam viska i kupujem sto mi treba od nekih sitnica ali uvijek saljem cisto i oprano....do sada sam imala samo jednu neugodnost kad su mi tenisice stigle prljave i pune pijeska ali to zeni ide na dusu...zasto da mi nesto stoji na prodaju po divljoj cijeni mjesecima, kad nemam nista od toga...zamjene ili spustanje cijena- moze!
2016 05 04
1 2 3 4