Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Vraćanje forme i skidanje kilograma

Eto, već neko vrijeme sam na opasnome putu da se vratim u formu i skinem višak kilograma, pa sam uz pravilnu prehranu, dosta kretanja i dosta tekućine odlučila upisati neki sport ili ples... Iako sam davno plesala u DNF-a u Splitu neke 3 godine, volim plesati, i sviđa mi se taj koncept općenito (iako možda ne bih išla na turnire) Pa me zanima što vi curke predlažete? Kakav sport, gdje, kakav ples, gdje? LOKACIJA SPLIT i okolica naravno :) Ima li koja da već negdje nešto trenira da mi predloži i preporuči mi nešto? :)
2016 05 25
capoeira. (grupa Amazonas ima u Splitu)
2016 05 25
Mozda zumba? Kad vec volite plesati :)
2016 05 26
Ja bi isla na onaj Tai -bo, al nikoga da nađem.. to mi je super
2016 05 28
Vidjela sam već Capoieru, to mi je skroz cool... ne mogu da se odlučim, a i treba mi neka otkačena curka da ide sa mnom na treninge da mi ne bude čudno pojaviti se sama tamo :D A ove frendice su ili nezainteresirane ili tek nedavno rodile pa imaju obaveze preko glave, a ja slobodna cura od 31 bez obaveza imam i previše slobodnog vremena :D :D Zumba mi nije baš privlačna nešto... Možda Tai-bo??? Da se upišemo skupa, tincica505 ? :D Ja sam inače iz Solina, ali imam pokaznu kartu 2. zone pa mi nije problem do Splita :D
2016 06 01