Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Slaba prodaja

Neznam gdje da postavim post, dali je i vama tako slaba prodaja il sam meni ? :(
2013 04 05
I feel U [:place]
2013 04 05
Meni je super, neke stvari koje su markirane i skuplje, duže treba, ali ako vidim da sam negdje prenaglila sa cijenom spustim... Možda se curama i svidi, pa im je možda cijena previsoka, ali naravno neće se svatko javiti i pitati dali može niže...
2013 04 05
A i iskreno, ja se tu ne zamaram hoću li prodati ili neću...Pustim pa ako se netko javi i kupi dobro i super... Zanimljivo mi je sebi tražiti robicu, i tako svašta nešto ... [:smije] Mozak na pašu i bude išlo ;)
2013 04 05
Nekad bolje, nekad lošije [:zaljubljen] Obicno svi hocu u zamjenu, jer cure nemaju para! Da radim zamjene - u 5,6 dana bih ispraznila cijeli svoj boutique... [:kesi] jer cure biraju po 2,3 artikla odjednom! Ali ne mogu non stop zamjene - jer prvo platim racune, a tek onda mogu razmišljati hocu li mijenjati [:zaljubljen]
2013 04 05
joj nekad danima ne dobijem ni jedan upit..pa onda odjednom, kao da su se dogovarale, dobijem valjda 5 upita odjednom..:/ najbolje mi je tako bilo jednom, isto tako dugo nista, i jedan dan se ulogiram i vidim sest upita i svi za istu stvar [:hihot]
2013 04 05
a nekako i ide.......možda je do cijena.......ja osobno ne bi dala baš previše za nošenu odjeću al ako je nešto jako očuvano stavim malo veću cijenu [:sramezljiv]
2013 04 05
Meni u zadnje vrijeme cure masovno rezerviraju artikle, a onda odustanu- odnosno moram priznati većina mi javi da ipak još nisu u financijskoj mogućnosti pa kada budu da će se javiti.....i tako... To mi se događa zadnjih mjesec dana, a prije zbilja rijetko-nekome bih rezervirala artikal na max tjedan dana i u 99 posto slučajeva bih taj artikal i prodala.... Recesija u zadnje vrijeme i na krpicama [:jezik]
2013 04 05
Recesija Recesija.....Vlatka meni isto tako,uzmu broj raćuna,ja rezer. i onda zadnji dan odustanu :)
2013 04 05
Ja se samo mogu pohvaliti sa kupljenim krpicama, tu sam jako dobra, a sa prodanim 0bodova. Baš mi i ne ide ili moram još čekati. Ne znam, ali imam i ja dosta upita o zamjeni a isto tako ne mogu si pronaći od onoga što mi nude a meni treba. Nadam se da će nam svima krenuti prodaja . SRETNO [:smijesi] [:smijesi] [:smijesi] [:smijesi] [:smijesi] [:smijesi] [:smijesi] [:smijesi]
2013 04 05
Meni u zadnje vrijeme jako jako slabo ide. Nemam pojma zašto. I spustila sam cijene i sve, ali kao da ne dolazim do izražaja od masu artikala s neta i sl. Stvarno ne znam... [:vrti]
2013 04 05
tak i kod mene....mjesec dana ništa i onda 5 ljudi za istu stvar...hehe i na kraju odustanu...istina ja nemam puno novih stvari, al stvarno ne stavljam ono što nije očuvano...cijene su mi niske da niže nemogu bit...al eto prodaja nejde..stvari sam se odlučil riješit jer mi je žao bacit nešto što neću nosit, malo mi je, veliko i slično :)) al sad kad sam skužila da tu postoji forum i kad vidim kakvih ljudi ima, strah me ostat tu i nekako mislim da se više neću mjenjat...iz straha -.- :(
2013 04 05
ja sam nova na stranici, prekrasan je pregled, još se malo snalazim a čudim se da prije nisam saznala obzirom da prodajem i kupujem preko interneta ... [:sramezljiv] pa ćemo vidjeti, svaka roba ima svog kupca, a da je kupovna moč smanjena, jest bome.... [:tuzan]
2013 04 05
Evo, ja ne znam kad sam se tocno registrirala na krpicama, ali cim sam dosla, postavila artikle, u mozda dva tjedna sam svaki dan isla na postu i slala pakete. A cijene su mi bile vise nego sada. Napravila sam sveukupno dvije zamjene, sve je ostalo bila prodaja. Onda je odjednom sve stalo. I neko se javi, ja ono sva happy, kao krenulo je, uzmu podatke, i nista od prodaje. I tako 5-6 puta. I onda nisam nista prodala sigurno mjesec, onda u dva dana, napravim 3 prodaje i sad je opet sve stalo. A imam novih stvarcica, i redovno hodam po ducanima, i pratim cijene, tj. pratim da moje nisu previsoke.. Samo snizavam..
2013 04 06
i meni je isto tako...kad sam se prijavila na krpice u 12 mjesecu bile su mi veće cijene i masu sam toga prodala...sad su niže ali prodaja loše u zadnje vrime ide, začarani krug, jbg ako ne prodam ništa ne mogu ništa ni kupiti i zato sam u depresiji...šmrc [:tuzan]
2013 04 06
1 2