Meni su super karstavci nakon odmrzavanja jer su mekani a inače su mi takvi draži kad radim salatu.
Baka mi to radi cijeli život jer isto tako ima puno krastavaca, a također od njih radi i neke juhe i variva s koprom i to je stvarno odlično, pogotovo onda kad više nema domaćih s vrta, i stvarno ne vidim problem u tom zamrzavanju, okus i nutritivne vrijednosti ostaju, jedina razlika je što omekane, ali ovisi kako ih pripremate i kako volite, meni su predobri :)
Meni su super karstavci nakon odmrzavanja jer su mekani a inače su mi takvi draži kad radim salatu.
Baka mi to radi cijeli život jer isto tako ima puno krastavaca, a također od njih radi i neke juhe i variva s koprom i to je stvarno odlično, pogotovo onda kad više nema domaćih s vrta, i stvarno ne vidim problem u tom zamrzavanju, okus i nutritivne vrijednosti ostaju, jedina razlika je što omekane, ali ovisi kako ih pripremate i kako volite, meni su predobri :)