Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Sandale - ostaviti ili vratiti?

Sto mislite o ovim sandalama? Vidjam ih na instagramu i moderne su, ali nekako ne znam jel se vidim u njima. Moje pitanje je - ostaviti ili ih vratiti?:) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/743bd9207668d6668e565dd77c4cf736.jpg)
2024 05 28
Pa valjda bi ih nosili ako se Vama sviđaju i ako su udobne,a ne zato jer su u trendu Nosim iskljucivo sto meni pase a ne jer iskace na instagramu
2024 05 28
Mislim isto kao Kozmetika88. Obuću nikad ne kupujem u dućanima kao Stradivarius, CA,HM, meni to niš ne valja, obuća mi mora zadovoljiti barem 5 kategorija. Ako su vam udobne, u vašem su stilu i pašu vam na stil odijevanja- zadržite, ako niste sigurni bolje vratite..
2024 05 28
E ja kad nešto kupim, ako mi nije na prvu savršeno i super, ako imam bilo kakve dvojbe, onda znam da trebam vratiti, jer ako me ne oduševi tad kad sam se veselila tome, vjerojatno neće ni kasnije kad bude stajalo u kutiji tko zna gdje 😀 Vi se dvoumite, tako da predlažem da ih vratite u kupite si kvalitetnije sandale koje ćete moći nositi i kad ne budu više u ''trendu'' :)
2024 05 29
A, ovo? Isto AS SEEN ON INSTA! DA ILI NE? ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/0ae0c606405d1628a45d3e6766be6060.jpg)
2024 05 29
Nitoska, mislin da je to za ić na špicu!!
2024 05 29
> Nasura: > E ja kad nešto kupim, ako mi nije na prvu savršeno i super, ako imam bilo kakve dvojbe, onda znam da trebam vratiti, jer ako me ne oduševi tad kad sam se veselila tome, vjerojatno neće ni kasnije kad bude stajalo u kutiji tko zna gdje 😀 > Vi se dvoumite, tako da predlažem da ih vratite u kupite si kvalitetnije sandale koje ćete moći nositi i kad ne budu više u ''trendu'' :) Ovako i ja razmišljam ☺️
2024 05 29
> Nitospitos: > A, ovo? Isto AS SEEN ON INSTA! DA ILI NE? > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/0ae0c606405d1628a45d3e6766be6060.jpg) MUST HAVE! :') :') :')
2024 05 31
Vratite ih! Da vam se sviđaju nebi nas pitale za savjet.
2024 05 31
Ako su udobne onda ih ostavite. 🙋‍♀️🥰
2024 05 31
Ružne su.
2024 06 01
> NadaMihaljevic: > > Nitospitos: > > A, ovo? Isto AS SEEN ON INSTA! DA ILI NE? > > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/0ae0c606405d1628a45d3e6766be6060.jpg) > MUST HAVE! :') :') :') Moja baka je običavala reći da se i gumene čizme moraju znati nositi. Nisu svi za sve.
2024 06 01
Važno je da su čizme tvz pevexice pobijedile, dvijema se sviđaju, urbanica se još dvoumi... Ma,to je samo malo zločesti komentar i moje nerazumjevanje na : "vidjela sam na instagramu" Znači, neka influencerica se slika u gucci ili balenciaga sandalama, jer samo oni mogu tak nešto ružno prodati, onda ih deichman kopira i ja ih kupim. Niš mi tu nije jasno... Ok, nikad nisam baš pratila trendove🙄 Ali, pošto imam slonovsko pamćenje, ova nas je htjela zadiviti svojom tmurnom bijelo smeđom dnevnom sobom sa ukrasima iz emezete,pa se uvrijedila jer su je neki kritizirali, pa sa nekim sakoima od jutenih vreća, pa opet ista dnevna soba, samo komadi namještaja promijenili mjesta. Sad bum opet dobila ščitabu od nje, al nemrem si pomoć, morala sam se ubaciti😂😂😂
2024 06 02
Cure koje se često dvoume oko toga što kupiti od odjeće, što s čim skombinirati, kako urediti sobu- zašto ne bi ovdje pitale? Tako da nemam s tim problem da je netko neodlučan. Ja sam vrlo rano znala što hoću, što mi se sviđa i što podržavam, što mi se nosi i kupuje. Ali jasno mi je da mnoge žene imaju puno krivih kupnji, one eksperimentiraju, ja ne. Ziherašica sam po tom pitanju. Što se tiče Instagrama- ima i dobrih stvari gore. Društvene mreže treba znati iskoristiti, kad ih već plaćamo i imamo. Moraju i influencerice nešto raditi, pa i hvaliti i nositi stvari koje ne vole i osobno im se ne sviđaju. To je takav posao. O kupnji hit stvari i markiranih stvari mislim da smo već sve rekli i iskomentirali, čak i više od toga, po raznim temama. I da, bila sam sad par dana na moru i bacila sam malo oko na te „štandove“. Čovječe, nema čega nema, a najviše torbica i kapa! Od LV do MK! Zamotano u prozirne vrećice! Kako sunce piči u te artikle jedan lik je sve pokrio maramama i ručnicima da mu ne izblijedi!
2024 06 02
Nraravno da treba pitati, i ja sam neki dan dobila super savjet od vas. Ali ako vas pitam jel vam se nešto sviđa i očekujem samo pozitivne odgovore, to mi je glupo... Nisi skužila
2024 06 02
1 2