Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Događaji, koncerti, izložbe /

Ljetni buvljaci u Zg

Bok cure, zna li koja hoće li biti ljetnih buvljaka? Htjela sam se prijaviti kao prodavač na ovaj što je sad 17. no rekli su mi da sam zakasnila. :,'( Malo je bezveze to jer sam čekala nekoliko dana da me uopće odobre u toj grupi kako bih mogla vidjeti event. :s Kako god, trebam neki drugi buvljak. :D
2016 07 13
Mene isto zanima :)
2016 07 14
Pozdrav svima, Danas, četvrtak 14.7. održava se buvljak u Brozovoj ulici 18, u Zagrebu, tamo smo od 18.30 do 20.30 sati.... Ako ste zainteresirane, dođite, pogledajte, možda i ulovite neki zanimljiv komad! Lp.......
2016 07 14
Eh, da ste barem javili dan prije. :'(
2016 07 14
Bok.ja isto to ne razumijem..ono"danas", svašta..očigledno nismo svi dobrodošli,da jesmo objavilo bi se barem tjedan dana unaprijed :")
2016 07 15
Žao mi je što ste shvatili da niste dobrodošli.....slučajno sam naišla na ovu temu gdje se raspituje o ljetnim buvljacima u Zagrebu, te sam stavila poziv, koji je eto stavljen isti dan kada se održavao.....nije bilo nikakve zle namjere iza poziva, i nekakve podijele na "one koji su dobrodošli" i "one koje ne želimo". Poziv je bio spontan, u namjeri da pozove one koji traže ljetne buvljake u Zagrebu. Naravno da je mogao biti i stavljen ranije, i ubuduće ćemo o tome voditi računa kako bi svi zainteresirani mogli planirati svoj dolazak! isto tako, ako je netko zainteresirane za zajedničku organizaciju ovakvih događaja neka mi se slobodno javi! :)
2016 07 15