Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Posao i fakultet zajedno

Da li je moguće studirati dok si u stalnom radnom odnosu, a ako si to fizički možeš uskladiti, i prilagoditi radno vrijeme. Imate li kakva iskustva, savjet ?
2016 07 15
Sve je moguce,ali trebas biti vrlo organizirana osoba sta se ucenja tice.Ovisi i o fakultetu je li imaju razumijevanja za tvoj posao pa da se tu i tamo nesto dogovoris sa profesorima.
2016 07 15
ja radim tijekom cijelog svog faksa, i moguce je. Samo sto onda moras biti svjesna da ce nesto ipak morat patit, a to je tvoj drustveni zivot. :) Ja sam tip osobe koji voli ipak uzivat u zivotu, pa se faks malo oduzio iz tih razloga, ali da mogu opet birati, rade bi radila i stjecala iskustvo tijekom fakulteta nego izasla ko tulek. I vjeruj mi, meni koja sam odstudirala koju godinu vise, a imam dosta iskustva, lakse je naci posao nego netko tko je sjedio svih 5 godina u klupi i skupljao 5ice jer u konacnici, nitko ne pita za ocjene.
2016 07 15
Normalno da je moguće. Treba samo volja, dobra organiziranost i i u glavi si moraš posložiti da ti to želiš, možeš i hoćeš. Meni je uspjelo pored klinaca, posla, kuće, vrta, obaveza i k tome još muža koji je bio na postdiplomskom. Na početku mi je bilo koma, mislila sam da neću uspjeti a sad kad je to već sve ohoho daleko iza mene, žao mi je kaj nije trajalo i duže. Sretno mila...svu jakost i snagu ti želim!! :)
2016 07 15
Baš to ako si organizirana, neumorna, snažna neće ti biti nikakav problem. Ali svakako ćeš često morati propuštati predavanja (sreća kod mene su tolerantni što se tiče toga i mijenjanja s drugima za grupe, vježbe i sl.). Iznenadila sam se kad sam saznala za neke ljude da rade jer su toliko dobri i uvijek sve daju u roku tako da ako misliš da ćeš moći probaj. Ali opet, znam i jednu koju je sad u minusu 2 ili 3 godine jer je uporno radila..
2016 07 15
Jedan gospodin u mojoj grupi je radio i isao na izvanrednu ekonomiju sto je znacilo da bi sa posla izlazio tocno u 16 sati da bi u 16: ako Bog da sa autom stigao do faksa,sve je dao u roku malo mu je teze isao engleski jezik,ali je zato vrlo dobro znao matematiku i neke opce stvari sa kojima smo se mi koji smo tada imali 18,19 godina prvi put susreli..
2016 07 15
Ja imam sreće da mi psolodavac omogućava prilagodbu zajedno sa fakultetom, i da sama mogu osmislit raspored na poslu, i tako možda nešto obavit ranije da mogu izaći na ispit ili predavanje, a mislim da bi to tako mogla. Baš vam hvala, utješile ste me, nadam se da ću se prijaviti uspješno, čekam još odgovor faksa o toj opciji ! :D
2016 07 15
hvala curke <3
2016 07 15