Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

HITNO!!!! ZAKLJUČAVANJE RANG LISTA FAKULTETA

Zna li netko kada se zaključuju rang liste fakulteta??? Znam da je 18.07. ali ne znam u koliko sati??? Da li odmah danas u 00:00 ili u neko vrijeme sutra ????? Pliz, javite ako znate, jako mi je bitno !!!
2016 07 17
Ja sam provjeravala maloprije. Pise da je sutra u 12 popodne, to ti je u trecoj obavijesti na onoj stranici "postani-student".
2016 07 17
tnx, tamo piše da je u 12.00 sati konačna objava rezultata državne mature, ali da li to znači da se tada zaključuje i rang lista odabranih fakulteta ??
2016 07 17
Pa ja mislim da da, cim je konacna onda se ne moze vise nista mijenjati i to bi trebalo biti to. Najbolje da si sad poslozis te fakultete po redu i onda ostavi tako do te objave konacnih rezultata pa ces onda vidjet na kojem si stekla pravo upisa, jer ionako se ne moze nista napraviti, osim srediti tu listu ako vec nije sve po redu kako treba biti.
2016 07 17
kada će biti obrisani svi oni kojima je određeni fakultet npr. treći ili četvrti ili peti itd. izbor ??? samo zauzimaju mjesto i na taj način teško možeš znati da li ćeš ući u kvoru ili ne ????
2016 07 17
Mislim da se na listi nalaze samo oni koji su stekli pravo upisa na taj fakultet bez obzira na to na koje su ga mjesto stavili. Ako je netko stavio neki faks na 4.mjesto recimo, i nalazi se na listi za taj faks onda znaci da nije uspio upisati ono sto je stavio na 1., 2. i 3. mjesto. Znaci nalazis se samo na jednoj listi,za jedan faks. A sve ovo drugo gdje ti pise tvoj rang ti je samo pokazatelj na kojem bi mjestu bila. To mozes i provjerit ako pogledas neku listu, neces se naci ni na jednoj listi osim na onoj pored koje ti pise "Da"
2016 07 17
hm, možda je tako kako kažeš----- u svakom slučaju stresno ,:(
2016 07 17
E curke moje, jednom kad upisete fakultet shvatit cete da je DM i upisi i sav taj stres bio macji kasalj u usporedbi s onim sto vas na faksu ceka :)
2016 07 17
Znam, sjecam se tog stresa. Al ne isplati se zivcirati jer sad ne mozes nista napraviti po tom pitanju. Bitno je da na prvo mjesto stavis ono sto najvise zelis upisati a mislis da imas sanse jer si zasad unutar kvote ili si blizu. Na drugo stavi ono sto malo manje zelis od toga i tako sve do kraja jer u slucaju da recimo ne upadnes na ovaj prvi on ce ti automatski dati pravo upisa na sljedecem po redu na kojem si unutar kvote, a to moze biti tvoj 5.izbor il neki drugi, nije bitno,samo neka ti idu po redu jer nakon zakljucavanja ne mozes vise mijenjati nista ili se upisati na nesto drugo gdje si takodjer unutar upisne kvote, ako kuzis na kaj mislim,ne znam jel sam ti to bas dobro objasnila.
2016 07 17
Hehe, Gimnazijalka, znam na kaj mislis 😄 jer sam prosla i jedno i drugo tj. imam jos 5.godinu faksa za odstudirat i to je to. Al vjerujem da je ovo s maturom nepotreban stres, trebali bi to ukinuti,vratiti normalno prijemne na svakom faksu i bilo bi sve ok. Ovako dosta ljudi upise ono sto ih uopce ne zanima, to je bzvz
2016 07 17
hvala curke, mislim da sam sada u potpunosti shvatila bit! :")
2016 07 17