Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

ZK Referenti - Pomoć

Pozdrav svima. Na stručnom sam osposobljavanju za Zemljišno knjižnog referenta. Završila sam srednju ekonomsku školu. Zanima me stručni ispit koji želim polagati. Ako netko ima kakvu informaciju nek mi pomogne. Kakva su pitanja? Trebam li znati samo ono što je vezano uz moj opis posla ili trebam znati neke druge stvari dodatno? Učim po ZK zakonu. Preporučujete li kakvu literaturu? Mogu li polagati nakon 10 mjeseci staža? Ako će mi netko znati odgovoriti bila bih mu zahvalna! :)
2016 07 30
Bok, nisam ZK referent, ali mozda da si pogledate malo po zakonu sudske pristojbe koje za placaju za ZK upise, opcenito o vlasnistvu i oblike vlasnistva u Zakonu u vlasnistva i Ovrsni zakon( zabiljezbe ovrhe i dr.na nekretnini). Sretno s ispitom :)
2016 08 01
Hej, imaš posebni i opći dio ispita, za opći dio uči po pitanjima sa stranice min. uprave a posebni dio uci iz sudskog poslovnika, sudske pristojbe, zk zakonu i sve vezano za to...pridruži se na fb grupi DSI i stručno osposobljavanje pa ti netko bude sigurno dao točne inf iz čega da učiš
2016 08 01