Kombinirala sam dva razlicita recepta,i radila ovako:
Podloga : 250g keksa,50g badema,5 zlica secera, 50g maslaca i zlica ruma.
Zatim sam smiksala 500g sira i dodala 300ml vrhnja za kuhanje (nisam imala slatko vrhnje..) te u to dodala zelatinu.
Smjesu sam podijelila na dva dijela u jednu dodala 50g otopljene bijele cokolade a u drugu mlijecne....
Sipala sam jednu pa drugu na podlogu od keksa.
Zatim sam 400ml milerama i 3 paketica vanili secera smiksala i ulijala na vrh te poravnala sa zlicom.
Zapekla sam na 170 35 min.
Malo mi je odgore poprimilu boju pa sad razmisljam da sutra na hladno gore stavim slag?
Molim savjet da li bude to dobra ideja ako to ide zajedno...
I sveukupno misljenje na cijelu tortu...
Dal budem morala baciti ili bude ok?:/
Hvala....
Kombinirala sam dva razlicita recepta,i radila ovako:
Podloga : 250g keksa,50g badema,5 zlica secera, 50g maslaca i zlica ruma.
Zatim sam smiksala 500g sira i dodala 300ml vrhnja za kuhanje (nisam imala slatko vrhnje..) te u to dodala zelatinu.
Smjesu sam podijelila na dva dijela u jednu dodala 50g otopljene bijele cokolade a u drugu mlijecne....
Sipala sam jednu pa drugu na podlogu od keksa.
Zatim sam 400ml milerama i 3 paketica vanili secera smiksala i ulijala na vrh te poravnala sa zlicom.
Zapekla sam na 170 35 min.
Malo mi je odgore poprimilu boju pa sad razmisljam da sutra na hladno gore stavim slag?
Molim savjet da li bude to dobra ideja ako to ide zajedno...
I sveukupno misljenje na cijelu tortu...
Dal budem morala baciti ili bude ok?:/
Hvala....