Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Zimska odjeća i obuća 2016

Pozdrav žene i djevojke :), uskoro nam se bliži jesen i zima, a sa time i obnavljanje zimskog asortimana. Pod time mislim na kapute i čizme. Vaše tople preporuke i korisni savjeti, gdje naći kvalitetni kaput? Nosite li predmete od prošlih sezona i koji vam komadi najdulje traju? Naime, sama sam u potrazi za istima, dosta mi je kaputa za jednu sezonu, voljela bih investirati u kvalitetnije, pa Vas toplo molim, uputite me na trgovine koje bi imale dobre kapute (isto tako i sa čizmama)! Hvala svima! Pozdrav!
2016 08 11
Ja sam svoje kupila prije dvije godine u Big Star trgovini, kupila sam debelu dugačku zimsku jaknu i predivan kaput, na popustu zajedno oko 1500kn i prepreprezadovoljna sam :) Mislim da su takve trgovine najbolje za te stvari (npr Europa 92, Mustang, Lee i slično...) Stvari su im jako kvalitetne, mojima će sad bit 3. zima da ću ih nosit, ko novi su, jakna se pere u mašini bez problema. Bolje dat malo više i bit u miru :)
2016 08 11
Jakne i kapute nosim sezonama, tražim kapute od vune, ne poliestera, jakne kožne i zimske od perja..odnesem na kemijsko što se ne može u mašinki i jeeee
2016 08 11
Imala sam jaknu iz s. Olivera i nosila ju dobrih 5 godina. Tu sam ju prodala u savršenom stanju samo iz razloga jer sam se naglo udebljala.Inače bi ju nosila još 5 :) istina da je koštala preko 1000kn ali isplatilo se!
2016 08 11
Modiana. imaju super brendove, sve moguće načine plaćanja (rate, kartice, ....) i sve je zbilja lijepo i kvalitetno. i jaknu i kaput sam tamo kupila prije sigurno 3 godine, i još će dugo trajati!
2016 08 11
Slazem se, Modiana ima super stvari. ili... Ako nije hitno, cekati 1.mj. ili rasprodaje po ducanima. Pospusti su super, buduci da kvalitetne jakne i kaputi puno dodju, 50% se dosta osjeti. Vidjela sam proljetos lijepe u ilici (taifun,gery weber), dok sam se odlucila za kupnju tri modela koja sam pikirala bila su prodana....i sada nemam nist. beneton su ok, al da su posebno kvalitetni-nisu. soliver ima dobre jakne, isto cekati popust. Ili naruciti preko interneta. Neznam u koji ste se 'rang cijena' stavili no mogu vam preporuciti par stranica. Vecina ima ranije popuste, i popusti su bolji nego kod nas. a cizme, hm...i tu mozda cekati popuste. Ako nemate nosive onda nemate izbora
2016 08 13
Ja sam u Mangu pronašla jako kvalitetan, dugački, udoban i mekan kaput snizen s 800 kn na 450 kn i evo već mu ide četvrta godina, a kao nov je, s tim da na kraju zime obavezno ide na kemijsko i onda ga spremim :)
2016 08 15
Za kaput sam odredila cifru do 1000 kuna, a čizme isto tako, makar sam mislila kombinirati do dva para čizama. I nije tolika hitnost uzeti odmah kaput, pričekati ću rasprodaje, hvala svima na toplim savjetima. Primjeniti cu ih većinu, kupovina mi je nažalost moguća sada samo preko interneta pa ću pratiti outlet stranice. Nekako šećem od ovih Mango/Zara.. dok ne ulovim nešto, ali puno hvala za Mustangovu stranicu, imaju stvarno kvalitetnu ponudu!
2016 08 17
Prati Mangov outlet imaju puno više povoljnijih stvari nego na baš orginalnoj Mangovoj stranici :) i sada su tamo bijesni ljetni popusti, ugl. isplati se čekati i pratiti cijene :)
2016 08 17
Hvala Vam svima na odgovorima, uspjela sam pronaći jedan prekrasan, svevremenski, sivi kaput u Varteksu. 30 posto popusta sam još dobila uz story kupon, te ga platila 1.399.00kn... ovo je jedna od onih investicija na koje budeš ponosan :D
2016 10 17
Bravo, mogla si nas počastiti slikom-)) Ja imam iz maka, sto godina i ko nov..
2016 10 17