Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dućani, artikli, rasprodaje /

BOOHOO POVRAT ROBE

Molim korisnice koje su imale problema sa robom sa bohho stranice i koje su vršile povrat neka se jave.. :-) koji je princip vraćanja? tko plača poštarinu? kada idem po njihovim uputama za povrat robe, nigdje ne mogu nać odabir poštarine, što me uporno traži prilikom povrata.. svaka informacija ej dobro došla..hvala :-)
2016 08 26
Hej :) Plaćaš ti poštarinu nazad, šalješ preporučeno barem, još bolje sa pratećim brojem..ni slučajno obično! Paypal ti vrati za pt (bar je tako zasad do kraja godine) Ništa posebno, sa etiketama svaki artikl u svoju vrećicu i onda sa računom u njihovu, pa u kuvertu veću i to je to :) Ako imaš onu samoljepljivu adresu trgovine nju nalijepiš i to je to.
2016 08 26
Ako tražiš ono što ne platiš pt nazad -rizično je slanje, ide obično a nema traga da si poslala. Znači tek kad i ako oni prime ti ćeš dobit svoj novac nazad, ja ti to ne savjetujem, sa Boohoo je iskustvo zasad super, za max 7dana sve vraćeno. Koliko sam bila razočarana dobivenim toliko sam bila oduševljena sa cc.
2016 08 26
> sonja90: > Ako tražiš ono što ne platiš pt nazad -rizično je slanje, ide obično a nema traga da si poslala. Znači tek kad i ako oni prime ti ćeš dobit svoj novac nazad, ja ti to ne savjetujem, sa Boohoo je iskustvo zasad super, za max 7dana sve vraćeno. > Koliko sam bila razočarana dobivenim toliko sam bila oduševljena sa cc. Pozdrav ja sam narucila na boohoo . I dobila naljepnicu za povrat. Ali zena u posti mi kaze da ce mi doci skuplje posiljka nego da je prodam negdje … uhh … koliki je vama kostao povrat??
2022 02 28