Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

KVALITETNI, DUGOTRAJNI dm PARFEMI -- savjeeeeet :)

Pozdrav curke, zanimaju me vaša mišljenja...planiram si kupiiti jedan novi parfem, najvjerovatnije u dm-u ...da lli mi možete predložiti nekoliko parfema koji dugo traju, i imaju notu pudera u sebi, jer više ciljam na puderaste ili one jaaake mirise, nego cvjetne....pa ako je koja nešto od toga koristila, a i da nije sada peskup, neka mi napiše dolje ime parfema i cijenu, ili mi u poruci javi... hvala unaprijeed <3 :")
2016 08 30
Christina Aguilera: By night ili Unforgettable. Naomi Campbell : Bohemian Garden Taylor Swift: Incredible Things Svi navedeni su oko 200kn. Također, ako skupljaš bodove na karticu. Za 100 bodova u zamjenu dobiješ 25% popusta na jedan artikl pa možeš iskoristiti za parfem.
2016 08 30
Izbjegavaj CK Euphoria endless.. Drzi jedva 3h, a kao parfemska vodica. Prelos!
2016 08 30
Slažem se, Euphoria steta bačenih para. Dolce & Gabbana Imperatrice i Pour Femme jako postojani ali Imperatrice je jako tesko naći. Postojan je i Diorov Hypnotic Poison ali ga ima svaka druga ženska osoba (bar u mom gradu).. Armanijev Si', Carolina Herrera VIP Rose'.. Chloe parfemi su mi nepostojani i eto toliko se za sada mogu sjetiti :D
2016 08 30
Inače, mislim da se u tim drogerijama ne isplati kupovati jer imaju jako malo flOz-a (sto vise ima to vise traje) a platiš ga kao da ima zlato u sebi..
2016 08 30
> LornaSabic: > Inače, mislim da se u tim drogerijama ne isplati kupovati jer imaju jako malo flOz-a (sto vise ima to vise traje) a platiš ga kao da ima zlato u sebi.. ? Fl. oz nema veze s trajnošću parfema nego označava količinu proizvoda. Magdalena, ako imaš DM koji ima ljekarnički asortiman pogledaj L`erbolario parfeme ili potraži u ljekarnama. Imaju dobre i postojane parfeme pristojne cijene (50ml oko 160kn). Puderast je Iris, a jako fin je i Tiare. Lolita Lempicka L'Eau en Blanc je čisti puder, ima ga u BIPI koja često ima popuste na parfeme, al nije baš pretjerano postojan.
2016 08 30
Meni Lacoste pour femme EDP niš nije drzao :/ pa nakon pola sata ispario je....ali inače jedan od dražih mirisa.. Carolina Herrera VIP 212 da svakako!! traje cca 5-6 sati , i D&G the One EDP aaaa najbolji parfem za mene! Armani Code i Hypnotic poison previše su isfurani ,nedavno sam potrosila Versace crystal noir EDP za moj gušt isto odličan i drzi cca 5 sati...
2016 08 30
Istina sto kazes da je količina, nego meni su tako bili rekli u parfumeriji jos prije par godina a kad sam sama tražila nasla sam da moze ali i ne mora biti povezano sa dugotrajnoscu :) tj. Ja sam to shvatila kao koliko se ZAPRAVO čistog parfema dobije u samoj bočici. Dakle logikom nekom ako je običan floz u 50 mL 1,6/1,7 onda sto je veći broj floz-a na bočici od 50ml znaci da on ima vise čistog parfema pa pretpostavljam da je jači. > gea1508: > > LornaSabic: > > Inače, mislim da se u tim drogerijama ne isplati kupovati jer imaju jako malo flOz-a (sto vise ima to vise traje) a platiš ga kao da ima zlato u sebi.. > ? > Fl. oz nema veze s trajnošću parfema nego označava količinu proizvoda.
2016 08 30
> Ametista: > Meni Lacoste pour femme EDP niš nije drzao :/ pa nakon pola sata ispario je....ali inače jedan od dražih mirisa.. Carolina Herrera VIP 212 da svakako!! traje cca 5-6 sati , i D&G the One EDP aaaa najbolji parfem za mene! Armani Code i Hypnotic poison previše su isfurani ,nedavno sam potrosila Versace crystal noir EDP za moj gušt isto odličan i drzi cca 5 sati... Potvrđujem za Versace. :)
2016 08 30
fl.oz = fluid ounces = UK / US mjera za militražu Nema veze sa jačinom parfema!
2016 08 30
Teta koja te je tako uputila nije imala blagog pojma o svom poslu, LornaSabic. :,'( Imam par recepata za kolače sa tom kraticom. :') Što su onda oni,po njenom tumacenju, ako imaju veći broj? :') Jako, JAKO ukusni?..
2016 08 30
Ne, zapravo je zabrinjavajuće jer osoba radi u Parizu u renomiranoj parfumeriji o.O (nebitno ali zabrinjavajuće). zna netko onda objasniti zasto parfem od 50 ml npr. moze imati različite floz-e i naravno sto vise ima to je skuplji? :)
2016 08 30
Hvala cureee,puno ste mi pomogleee ...poslušat ću Vaše savjete,zaobići neke parfeme i naravno neke pogledati koje ste napisale <3 <3 :")
2016 08 30
> LornaSabic: > Ne, zapravo je zabrinjavajuće jer osoba radi u Parizu u renomiranoj parfumeriji o.O (nebitno ali zabrinjavajuće). zna netko onda objasniti zasto parfem od 50 ml npr. moze imati različite floz-e i naravno sto vise ima to je skuplji? :) 50ml = 1.7 fl.oz. ne znam gdje si vidjela parfem od 50ml koji ima drugačije izražen fl.oz. Za koncentraciju postoje druge oznake. (parfum, edp, edt, edc)
2016 08 30
Predlozila bi Carolinu Hereru( rozi, neznam kako se zove), Bvlgary Gren Jade i Naomi Campbell Classic :)
2016 08 30
1 2