Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Molim pomoć oko životopisa :)

Evo došao je dan da i ja moram napraviti životopis :) Vidjela sam više različitih primjera i obrazaca kako bi to trebalo izgledati, pa me zanima koji je po vama najbolji? Jel možda dobar onaj "Europass"? Pomozitee :") :")
2016 09 12
> DumaBoden: > Evo došao je dan da i ja moram napraviti životopis :) > Vidjela sam više različitih primjera i obrazaca kako bi to trebalo izgledati, pa me zanima koji je po vama najbolji? Jel možda dobar onaj "Europass"? > Pomozitee :") :") ovisi, negdje prolazi "europas" negdje ne. najbolje imai "klasični i europasov".
2016 09 12
pridružujem se praćenju, hvala na savjetima :)
2016 09 13
Sve ovisi gdje se apliciras. :D Kad sam se prijavljivala za posao u pekari, u jednoj su mi se doslovno smijali sto uopće donosim životopis :'), a od jedne kolegice sam čula da je donijela kao CV sastavak tipa: rođena sam u Markuševcu i jako volim mamu tatu i naše kravice. :') I prošlo joj je. Kad sam se prijavljivala za prosli posao (administratora u njemačkoj tvrtki za marketing), pisala sam u formi europassa i prilozila čak nekoliko preporuka od bivsih poslodavaca. Tamo je to upalilo. Procijenis kakvo je mjesto za koje se prijavljujes.;)
2016 09 13
Hvala svima na savjetima :)
2016 09 14
Neki baš zahtijevaju europass cv, ali tamo gdje to nije slučaj, bolje je imati 'klasičan'. :") Moj je (pošto sam dizajner), sve osim klasičnog :) :')
2016 09 14
Može li mali sneak-peak takvog cv-a , molim te? :")
2016 09 14
> Uljeshura: > Sve ovisi gdje se apliciras. :D > Kad sam se prijavljivala za posao u pekari, u jednoj su mi se doslovno smijali sto uopće donosim životopis :'), a od jedne kolegice sam čula da je donijela kao CV sastavak tipa: rođena sam u Markuševcu i jako volim mamu tatu i naše kravice. :') I prošlo joj je. > Kad sam se prijavljivala za prosli posao (administratora u njemačkoj tvrtki za marketing), pisala sam u formi europassa i prilozila čak nekoliko preporuka od bivsih poslodavaca. Tamo je to upalilo. > Procijenis kakvo je mjesto za koje se prijavljujes.;) slažem se.primjerice vani u nekim eu državama europas ne prolazi, već obični vulgaris. sve ovisi o potencijalnom poslodavcu. npr. kad bih sama tražila djelatnike cv je bio nepotreban već samo razgovor.
2016 09 14