Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Shopping Graz

Muž i ja planiramo ići u shopping u Graz. Nikad nisam bila tamo pa mi je svaka informacija dobrodošla.. Zanima me da li se isplati ići tamo kupovat? Koji je mjesec najbolji za kupnju tj.kad su kod njih rasprodaje? Gdje tj.u koji centar je najbolje otići a da ima Primark trgovina? Puno Vam hvala unaprijed na pomoći..
2016 09 20
Super im je centar Seiersberg, ima svega....ne znam kad su točno rasprodaje,ali i ovako se zna naći nekih povoljnijih artikala. No, s vremenom kako ima svega i kod nas,zaključila sam da mi se više ne isplati ići tamo. Više volim otići u Trst jer nađem super stvarčica i onih kojih čak nema kod nas,a i super mi je tamo ispijanje kavica po njihovim kafićima,pravi mali izlet i uživancija. :)
2016 09 20
Ja baš htjela pitati za Trst, isplati li se ići po cipele i čizme- tražim kožne, nikakvi umjetni materjali, u zg sve što vrijedi je preko 1000 kn. Imate li neke dobre dućane s cipelama u Trstu? Svojedobno (prije 100 godina) bio je jedan dućan Paprika, kupila bih tamo uvijek nekoliko pari. Sjeća li se netko togaaaaa???? Sigurno nema tako starih ovdje..
2016 09 21
> selena500: > Muž i ja planiramo ići u shopping u Graz. > Nikad nisam bila tamo pa mi je svaka informacija dobrodošla.. > Zanima me da li se isplati ići tamo kupovat? > Koji je mjesec najbolji za kupnju tj.kad su kod njih rasprodaje? > Gdje tj.u koji centar je najbolje otići a da ima Primark trgovina? > Puno Vam hvala unaprijed na pomoći.. Ukoliko idete busom, povratna karta je 100 kuna. Najbolje je ići preko tjedna, pogotovo četvrtkom. Tada nema gužvi. Najveća sniženja su ti početkom siječnja i srpnja. Primark je jedino u Sc Seiersberg, dok H&M imaš u centru grada i u sc. Unutar sc se nalaze i pimpkie, orsay, humanic... Toliko se ja sjećam, davno sam bila. I Ikea je tamo blizu. :D Isplati se jer dobiješ povrat poraza. :)
2016 09 21
> Mal(e)a: Isplati se jer dobiješ povrat poraza. :) Nema više povrata poreza za građane otkad smo u EU.
2016 09 21
> sanjaurban: > Ja baš htjela pitati za Trst, isplati li se ići po cipele i čizme- tražim kožne, nikakvi umjetni materjali, u zg sve što vrijedi je preko 1000 kn. > Imate li neke dobre dućane s cipelama u Trstu? > Svojedobno (prije 100 godina) bio je jedan dućan Paprika, kupila bih tamo uvijek nekoliko pari. Sjeća li se netko togaaaaa???? > Sigurno nema tako starih ovdje.. Postoji još Paprika,bila sam ove godine tamo i može se naći kvalitetnih cipela na sniženju,jedino je pitanje da ti se posreći sa brojem. Ja isto mogu nositi samo kožne cipele,ništa umjetno. I super je dućan Cinti od cipela,ali cijene su ipak više......
2016 09 21
da, broj mi je problematičan 41 !! nekad i veći, ali uspijevala sam naći najveći ženski e, onda bih svakako posjetila Papriku za dobra, stara vremena hvala!!
2016 09 21
Kupila sam si u Paprici predivne buce koje su bile snižene sa 100 eura na 40 eura ,godinama sam takve tražila...ima stvarno svega......
2016 09 21
Ajme, vidiš, nisam o tome razmišljala. Ja sam u Austriji zadnji put 2007. godine. :D
2016 09 22
A ja 2010. :)
2016 09 22
Ajme talijanske cipele 😍😍😍 jooooj blago vam se da mi je bliže svakako bi prije otišla do Trsta, nekako mi se čini da je ono sve sto je prije bilo zanimljivo u Grazu došlo i kod nas (doduše, nisam bila odavno u Grazu pa je mozda i tamo stiglo nesto novo) 😊
2016 09 23
> SilaVila: > A ja 2010. :) To su bili dani. :) Al' realno, tko može - zašto ne bi otišao. Bolja ponuda robe definitivno. :)
2016 09 23