Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

"Kožne" suknje, pranje

Kako perete ili tretirate suknje od umjetne kože? Jel bi se to smjelo barem ručno s blagim tekučim praškom? Imam dvije iz Zare, i sad bih iz morala nekako osvježiti.
2016 10 16
> MilaElena: > Kako perete ili tretirate suknje od umjetne kože? Jel bi se to smjelo barem ručno s blagim tekučim praškom? Imam dvije iz Zare, i sad bih iz morala nekako osvježiti. ja sam imala "kožne" hlače i prala sam ih na 30 tekući detergent (minimum) na najmanjoj centrifugi.
2016 10 16
U mulleru imaju tekucinu za ciscenje umjetne koze. Oko 20-25kn u bocici od 200ml. Ima i sredstava za njegu.
2016 10 16
Super! Nisam znala za tu tekućinu! Nekako mi se čini nelogično ubaciti umjetnu kožu u vodu! U perilicu ne bih nikako!
2016 10 16
S jaknama i hlacama od pvc nema druge. Zato se i raspucaju i ogule za cas. Njih se nahrani jednim sredstvom. Al na suknji podstavu peres na ruke a pvc ovim tekucinama i trebala bi potrajati
2016 10 16
Perem u mašini na lagano,nije im ništa jer se ne pere tako često to.
2016 10 16
> cipelitza: > S jaknama i hlacama od pvc nema druge. Zato se i raspucaju i ogule za cas. Njih se nahrani jednim sredstvom. Al na suknji podstavu peres na ruke a pvc ovim tekucinama i trebala bi potrajati Ove moje suknje ni nemaju podstavu, zato mi i je bad, nosim ih na najlonke, ali ipak bih ih nekako i iznutra očistila! Valjda će preživjeti!
2016 10 17
> SilaVila: > Perem u mašini na lagano,nije im ništa jer se ne pere tako često to. Ja dosta svoje "fine" robe perem ručno! Nekako dugo ostane super boje i bez mucica i izvučenih vlakana. Samo sve manje vremena.... A sve više robe.....
2016 10 17
A jel netko zna kako prati krznene prslučiće, da sad ne pitam posebno. Beba mi ima dva, jedan je skroz bijeli, možete misliti kako to funkcionira. Zar baš moraju na kemijsko? Malo mi je to skupo.
2016 10 17
Da je to baš kožna suknja rekla bih da ju opereš na ruke, ali ove sve "kožne", jer imam istu iz terranove, ubacim na 30 u mašinu u onoj zaštitnoj bijeloj vrecici i opere se super.
2016 10 17
> MilaElena: > > SilaVila: > > Perem u mašini na lagano,nije im ništa jer se ne pere tako često to. > Ja dosta svoje "fine" robe perem ručno! Nekako dugo ostane super boje i bez mucica i izvučenih vlakana. Samo sve manje vremena.... > A sve više robe..... Ne stignem više prati ručno ni ja,a puno pažnje posvećujem svojoj odjeći i volim ju čuvati. Puno ovisi i o mašini. Prije sam imala Samsungovu baš kvalitetnu i u njoj si mogao prati baš sve i ono što ide samo na kemijsko čišćenje i ništa nije bilo odjeći,a sad imam Beko i to je koma,strah me u nju staviti svaki komad odjeće iako je nova,ali ja vidim ogromnu razliku.
2016 10 17