Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Gdje kupiti??

Drage cure, molim vas za prijedlog nekih web stranica (provjerenih) na kojima mogu kupiti haljinu za bratovo vjenčanje, znam za Asos, Shein i Boohoo mi ne nudi nista tako svecano...dalje od toga nisam upoznata pa ako znate, zalijepite koji dobar link! :)
2016 11 19
Hvala ti draga, ja sam samo puno zahtjevnija, ne volim ciste linije i minimalisticke haljine, nikakav seljacki kič, ali mora biti malo bogatija.. pa zato i tražim još neku stranicu jer je većina na Asosu upravo takvog tipa :))
2016 11 19
Ja sam nekako za opciju šivanja kad je ovako nesto posebno ..kad se moj brat ženio ja sam imala dugu antracit haljinu otvorenih leđa i jednu fora maramu preko malo izvezenu sa nitima srebrnim mislim da je bio materijal od krizzie isto sam je dala šivati
2016 11 19
To svakako, samo nisam imala neka super iskustva u par navrata kako sam sivala haljine, uvijek se nesto sfusalo..a isla uvijek na preporuku krojacici. :/
2016 11 19
Znam da su cure kupovale kod Monika posredovanje ...neznam ja nisam jer sam isto zahtjevna dosta po pitanju haljina.na zadnjem vjenčanju sam imala od line eksluzive haljinu kupila sam je tu zena ju je jednom obukla na neki PARTY boje čokolade svila bas sam bila zadovoljna malo neobičnog kroja
2016 11 19
Reći da su haljine na Asos-u većinom "seljački kič" ili što je već rečeno, je presmiješno. Na Asosu bar ima brandova 'ko u priči, čak i dizajnerskih haljina. Samo to treba platiti, jer cijene idu i do nekoliko tisuća kuna. Probajte posjetiti Matiju Vuica, možda ona može ispuniti očekivanja.
2016 11 20
Zbunjena sam sa zeljama..ovo gore napisano za Asos sam shvatila da takve trazi, ne kicaste al ni obicne.
2016 11 20
> laangelina: > Reći da su haljine na Asos-u većinom "seljački kič" ili što je već rečeno, je presmiješno. Na Asosu bar ima brandova 'ko u priči, čak i dizajnerskih haljina. Samo to treba platiti, jer cijene idu i do nekoliko tisuća kuna. Probajte posjetiti Matiju Vuica, možda ona može ispuniti očekivanja. A ja sam shvatila suprotno... Dakle da su na Asosu prejednostavne, da želi "bogatije" (kičastije), ali da ne bude seljački kič. Uglavnom, ja sam beskorisna sa savjetima... Not my style, bio - ne bio kič :)
2016 11 20
> cherry5: > Hvala ti draga, ja sam samo puno zahtjevnija, ne volim ciste linije i minimalisticke haljine, nikakav seljacki kič, ali mora biti malo bogatija.. pa zato i tražim još neku stranicu jer je većina na Asosu upravo takvog tipa :)) Evo ga, dakle NE čiste linije, ne seljački kič, ali bogato x-), a na Asosu su upravo takve kakve ne želi. Možda krivo shvatih, ali mislim da nisam.
2016 11 20
Nevažno, kao i tema.
2016 11 20
Fashion Nova :)
2016 11 21