Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Profit ispred ljudskosti !!!

Nisam mislila da će do ovoga doći, ali moram s vama podijeliti ovo neugodno iskustvo. Kao i svugdje, uvijek postoje ljudi koji će se prodati za šugavih 100kn i zaboraviti pristojnost, poštenje i ljudskost. Prvo pohvale svim predivnim ljudima i prodavačima, koje nakon ovog iskustva, još više cijenim. Već sam dosta kupovala preko ove stranice i ne bude uvijek sve savršeno, ali to je rizik koji svi moramo prihvatiti kad kupujemo na ovaj način i ne bunim se zbog toga. Mučninu mi stvaraju ljudi koji se trude nepravilno, neprecizno i nadasve LAŽNO predstaviti svoj predmet da dobiju novce za njega (naravno u ovom slučaju je svejedno košta li taj predmet 10 kn ili 1000 kn, prevara je uvijek prevara), a poslije tebe optužuju da ti izmišljaš i tražiš novce nazad jer "kao" ne stoji ti dobro, a predmet je sasvim u redu i slično. Trudim se što bolje upitati za stvari koje mi nisu vidljive na slikama i naravno ovisim o poštenju druge strane da mi to i kaže, ali što napraviti kada druga strana prešuti istinu? Ako ti nisi tražio da ti netko izmjeri nešto što je pisalo je da je neka veličina (npr. S), a kad ono stigne neka potpuno druga veličina (npr. XL), za to smo sami krivi, jer ne moraju svi znati ocijeniti veličinu predmeta, ali što učiniti u ovom slučaju i zar to nije u najmanju ruku podvala prodavača kojeg NE ŽELIM NIKAKO da i Vas na isti način prevesla?! Jer i nakon molbi da mi se javi da to riješimo i slanja slika s kojima potvrđujem što mi je poslala (kao da to ona već prije nije znala hahaha…), i nakon upozorenja da ću sve objavit na „Krpicama“ i ostaviti joj neg. ocjenu nije se niti izvinila, a niti vratila novce, već mi jutros šalje još jednu "odrješujuću" poruku. DOSTA!!!
2013 04 09
[:frustriran] a koja je to dama?
2013 04 09
Ljudi moji, morate znat da kad su novci u pitanju većina ljudi nema ljudskosti te od njih nemožete očekivat nikakav razum, nikakvu suradnju i nikakvu komunikaciju. Zašto? Zato što su materijalisti. I kao takvima, pljunut će vas posred čela za 5 kuna. Bez digniteta, bez morala i bez kulture.
2013 04 09
bezobrazluk i nepoštenje na kvadrat! mislim da je potrebno javno objaviti njen nick name, da je znamo izbjegavati i izbjeći ovako loša iskustva.Hvala!
2013 04 09
Eeee…. Sad smo se dogovorili za cijenu s dostavom preko pošte za torbu i kaput (na stranicama je pisalo kaput 160, torba 40 = dogovoreno 190) i kad mi je poslala podatke u roku sat vremena joj je novac bio uplaćen. Kaput i torba stigli. Torbu neću uopće uvlačiti u ovu priču, ona je u redu, ali KAPUT… ---------------------- - Evo stiglo danas, ali moram kazati da se osjećam izigrana, jer ne da kaput "nema nikakvih oštećenja" kako ste vi opisali, već ima itekako vidljiva oštećenja. Podstava mu je na bezbroj mjesta izlizana i isparana (trebalo bi je kompletno promijeniti): leđa, šavovi ispod pazuha, na rukavima unutra, leđni dio u predjelu gdje se sjeda po sred podstave, ne po šavu... ma što da kažem. Ja jednostavno nisam kupila predmet koji je tako opisan i ne želim ga. Torba je u redu, nju ću zadržati, ali za kaput vas molim da mi vratite novce, a ja ću ga vama vratiti (ako treba i o svom trošku, ali Tisak dostavom). Pozdrav, Mirjana - VITRINA: :O Molim? Zbilja mi je žao ako tako mislite, vratit ću vam novac, može preko Tisak paketa, ali nisam znala da moram podstavu opisivati, oprostite. Za tako male novce kaput koji je plaćen barem 800kn, A IZVANA JE SAVRŠEN-NISAM MISLILA DA JE BITNO.
2013 04 09
- Ja ne ocjenjujem koliko je nešto koštalo kada se kupovalo, pa kupujem rabljenu robu, ali ako sam vas pitala u početku za nedostatke i oštećenja, naravno da sam očekivala da ćete navesti takve detalje. Ukupno sam vam uplatila 190kn, sami procijenite koliko bi trebao biti kaput u tome. Zahvaljujem na razumijevanju, moji podaci su: ….. I molim vas da vidite koji vam je najbliži kiosk i pošaljite mi njegove podatke i svoje podatke za slanje. - VITRINA: Kako ne ocjenjujete, jel vam isto da sam vam prodala neki srot od 150kn za 130kn ili da sam vam prodala kaput koji je bio u dobrom stanju, koji je koštao 800 i koji je od angore, jako topao i kvalitetan. Sve vise mi se cini da je vama zbilja do toga da vam se ne svida kako vam kaput stoji, a ne do podstave, jer sam upravo pricala s tetom , to je bio njen, nije bio ni strgan niti ostecen, nosila ga je u ured i iz ureda. pokusat cu naci neke slike jer znam da sam ga slikala cijeloga. - Kroj mi se jako dopada, zbog toga sam ga i htjela, ali s ovakvom podstavom mi je neupotrebljiv. Molim vas da se javite da to riješimo.
2013 04 09
DANAS stiže njen odgovor, naravno još jedan "odrješujuć": - VITRINA: Ako vama 130 kn za takav kaput nije dovoljno niska cijena,onda ne znam sto ste ocekivali. Oprostite na izrazu, ali sra*a koja sam ja dobivala za vece novce ovdje su puno gora od kaputa koji sam ja vama poslala, podtavu nisam ni primjetila da je strgana, niti sam smatrala da ce to raditi problem, ja jednostavnonisam kaput nosila. Niti ste me vi pitali za podstavu. Kaput je u odlicnom stanju i ne biste nasli nista slicnoga ni za blizu toliko malo novaca(kaput od angore i vune, debeli zimski, bez vanjskih oštećenja), a sve i da promjenite podstavu isplati ga se kupiti. No to je na vama, napravite sta god mislite da zelite, trebate. I ja sam dobila cizme koje su ''samo obuvene'' pa sam im don isla mjenjati i nisam se prijetila i trazila povrat novca, tako to ide. Moje cizme nisu opravdanje,vec usporedba. Ja ne nudim povrat novca, niti su novci sad ti kod mene i sta god zelite napravite. vi cete meni dati los komentar, tako i tako sam prodala sto sam imala, nikoga nisam okrala, svi su dobili plaćeno, tako da mislim da sam ja bila fer i korektna. A vama ako se ne kupuju rabljene strvari, nemojte ovdje trgovati. --------------------- 130 kn hmmmm....od 190... ali da sam barem i to vidila nazad...
2013 04 09
Slažem se sa malibu svaka čast izuzetcima,ali ovdje sve vrvi prevarama. Zato sve manje kupujem ovdje! No ako ste zainteresirani za poštenu suradnju (kupnja/zamjena) ovdje sam! [:smijesi]
2013 04 09
ovo su slike: [slika:347d2a4e-9e4a-48a7-9258-36c46f1edabb] [slika:6258fdab-b835-4853-a0f8-c49d927ca756] [slika:a19821d8-a9be-4665-b8bd-29655c1db41c] [slika:b2cb596b-bb38-474e-a6cd-2a5846ca6baa] [slika:052a6713-b3d3-4c98-bd1f-db37c7600523] [slika:be0b5bcf-2c10-48ba-9bd6-56b6cc54dba9]
2013 04 09
Želim da ima sve manje ovakvih ljudi koji samo žele zaraditi na nama, a da pri tome gube svoju dušu!!!
2013 04 09
Dobro to je stvarno jako oštećeno, kakve veze ima što se radi o podstavi? Pa kako možeš od srama ne naglasit takvo oštećenje? Majko mila, ja slikam milimetarsku rupicu na rukavu i to zumirano a ona 'ne misli da je bitno' reć da je podstava totalno ofucana. Šta je ljudima teško priznat da su u krivu, nevjerojatno. Pa i da nisu u krivu kao prodavači, to je stvar poslovne etike, priznanje pogreške i povrat novca. Al kultura i krpice? Ma daj.
2013 04 09
o moj Bože, svaki dan sve više toga..... prevare i muljaže.... hvala Bogu, ja još nisam naletila na ovakve... što se mene tiče - sve dobro i detaljno opišem, poslikam, te ako kupac traži još 100 slika - poslat ću ih - pa zato smo svi tu, da prodamo, kupimo, zamjenimo.... Sve mi se više čini da ova stranica potvrđuje onu: žena je ženi vučica... Naravno uz iznimak dinih žena, od kojih neke već mogu nazvati i prijateljicama :) Ugodan ovaj kišni dan svim divnim i poštenim krpičarkama [:poljubac]
2013 04 09
Šta je to????? Pa to je nemoguće za ne vidjeti.. Ima rupa po sebi ko da je bio u streljani.. [:sokiran] Traži novce natrag i vrati joj očuvani angorin kaput.. [:smijesi]
2013 04 09
Iso miki,to njoj nije oštećeno????? [:sokiran]
2013 04 09
ajme na sto to lici. takve su mi najjace nije mislila da je bitno to naglasiti. halloo? [:frustriran]
2013 04 09
1 2 3 4