Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Profit ispred ljudskosti !!!

Kakva bahatost i ponos na svoj džep(800kn), ali iskreno ne čudim se... Ovdje većina cura misli ako je rabljeno da mora biti i poderano ili umrljano, nikako očuvano, a da ne spominjem kao novo. Imala sam sličnu situaciju, ali ja sam dobila stvar s mrljicom među nogama, naravno tražila sam povrat novca i onda još dobila pod nos da dotična nema pojma zašto mi je uopće pristala vratiti novce, jer njoj nitko nikada nije uvažio reklamacije, haha... Zahtjevaj novce, zovi kući, ne odustaj nikako, jer ovo nije ni za pod brisati, psu ne bih dala da leži na tome... [:pospan]
2013 04 09
Nije mi jasno koliko moraš ne voljeti svoje stvari da ih toliko uništiš kao taj kaput. Baš kao da su se mačke igrale s njim. Izgleda da više nitko ne čuva i ne pazi svoju odjeću. Još manje mi je jasno kako ju nije sram takvu krpu staviti u oglas [:znoji]
2013 04 09
eridanis, nemora značiti da ne pazi na odječu i da ju ne voli. ja imam kaput koji sam iznovila više od 3 sezone i kojeg mi je tako žao baciti, u unutrašnjosti izgleda isto kao ovaj jer je napuko od oblačenja , več mi je bio mali no ja sam ga svejedno nosila kolko mi je bio drag....ali mi isto tako ne pada na pamet prodavat to pod novo , tj ne pada mi na pamet uopće nekom to prodavati [:hihot]
2013 04 09
Samo da vas obavijestim, uplaćeno na račun 140 kn, poslano nazad Tiskom. Ne ponovilo se nikome!!! Puno poljubaca svim poštenim "krpičarkama" [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] ...
2013 05 02
1 2 3 4