Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Velicine odjece iz kine??pomoc

Htjela sam narucit haljinu like self portait,rozu sa ebay-a. E sad,znam da,treba,narucit veći,al ne znam jel za jedan,broj ili dva... Jel itko narucivao u zadnje vrijeme??
2017 01 14
Ja sve sto narucujem i sa eBaya i Aliexpressa narucim u svojoj velicini koju inace nosim, a to je S. I sve mi bude taman, dok mi neki S cak znao biti i velik pa sam morala malo suziti. Moja prijateljica je isto isla za tim pricama da se treba naruciti broj vece pa joj dolazili stolnjaci od haljina i bio bacen novac. Sve u svemu, imas tablice s mjerama kod svake haljine.
2017 01 14
definitivno 1 ili 2 broja veće moraš naručiti... ja sam S, i sa Ebay-a ili Aliexpressa, uvijek naručim M (ako je nesto sa puno elastina) ili L ako nije rastezljivo.. za mušku odjeću, čak ni 2 broja veće nije dovoljno.. dečko mi nosi XL/XXL, ja mu naučila trenerku veličinu 4XL i kratki mu rukavi :/
2017 01 14
2 broja vece?!?! Kako ja uvijek narucim S i taman mi je, isti S kao i u nasim trgovinama? Jedino ako netko ima sisu peticu ili bas sve sto pojede ode u guzicu i zato ne stane u taj kineski S. Ne kuzim stvarno. Dakle, ja imam 50kg i visoka sam 164 i kupujem kineski S koji mi je savrsen.
2017 01 14
Bitno je i od kojeg sellera se kupuje. Ja na Aliju kupujem jednom tjedno, stalno narucujem, sigurniji mi je od eBaya, ima feedback sa slikama i komentarima kupaca. Imam 5-6 sellera koje pratim i od kojih kupujem, nikad me nisu iznevjerili.
2017 01 14
ja imam 52 kg, i 164 cm..i u kineski S ne stanem ni da zadržim zrak na sat vremena x-)
2017 01 14
Kad naručujem s Aliexpressa uvijek gledam mjere, čitam komentare kupaca ili tražim više informacija od prodavača, nikad se ne orijentiram samo prema oznakama S-M-L. Ponekad su te oznake realne, a ponekad nisu. Naručivala sam svašta i za muža i za djecu i za sebe i samo jednom sam pogriješila veličinu za jedne čizme - buce, ali sam ih brzo ovdje prodala pa nisam na gubitku. :)
2017 01 14
Hej, ja putujem dosta u Kinu i u Aziju općenito, tako da ti mogu reći da definitivno naručiš dva broja veće, ovisi od proizvođača do proizvođača.... ako je nešto tipično za Kinu, mogu ti ja donijeti, ali za ebay, najbolje po mjerama, trebali bi imati dužinu i širinu haljina pa izmjeriš po sebi :)
2017 01 14
Slažem se.. ja imam isto 50-ak kg i par cm sam viša od tebe i S uvijek uzimam i stoji mi kao saliven, nekad cak i veci bude. Ali ravnam se po tablicama gdje su navedene apsolutno sve mjere i po tome se ne moze fulati. Uzela sam par puta M ili L ali to bas ako sam po tablici vidjela po centimetrima da je neki bas jako uski model majice ili slično. > doraos: > Ja sve sto narucujem i sa eBaya i Aliexpressa narucim u svojoj velicini koju inace nosim, a to je S. I sve mi bude taman, dok mi neki S cak znao biti i velik pa sam morala malo suziti. Moja prijateljica je isto isla za tim pricama da se treba naruciti broj vece pa joj dolazili stolnjaci od haljina i bio bacen novac. > Sve u svemu, imas tablice s mjerama kod svake haljine.
2017 01 14
Uglavnom uvijek pišu mjere ili postoji neka tablica u opisu artikla pa provjeriš po tome i ne bi trebalo biti problema.
2017 01 14
Centimetar je centimetar i u Kini i u Hrvatskoj. Pogledaj mjere, na dnu oglasa obicno budu. I mjeri odjeću koja ti već paše, ne samu sebe.
2017 01 14
Hvala vam,narucila sam za broj vece,ako ne bude odgovaralo,na prodaju ce.. :-) Roza like self portrait,prekrasna je.sad su nesto cak i snizene. Na saptac cipelama su 669kn!!!
2017 01 14
Ma Šaptač krade neviđeno 😩
2017 01 14