Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Koje parfeme koristite

Drage moje koji parfemi su vasi favoriti?Imam svega nekoliko parfema i godinama samo iste koristim.Volim slatko vocne parfeme.I svake godine izadju novi parfemi,ali ja i dalje na istima.Koje slatke parfeme biste mi preporucile??😁 Imam YSL Black Opium,Burberry Weekend,CH Sublime,CH 212 Vip Rose i uzet cu si sada Lancome La Vie est Belle i Paco Rabbane Olympea.Probala sam Versace Eros i precudan mi je i YSL Black Opium Nuit Blanche i isto je cudan,puderast,kao da me gusi.Escada ima fine mirise,ali su EDT i brzo se ne osjete pa mi bas bezveze!🙁 Loccitane ima Neroli&Orchidee neki miris i fenomenalan je,ali je oko 400kn,a EDT je i nepostojan je....
2017 01 22
Trenutno Lancome Tresor,a obožavam D&G One ili YSL Manifesto....:)
2017 01 22
Vidis Manifesto i Tresor nikad nisam probala,a cula da ih curke vole.Moram probat 😄
2017 01 22
Boss godinama.imam problem kao moja mama nos ko detektor ženski nam svi imaju čudan ili pre jak miris .ona Light blue koristi.svidaju mi se muski ali nikako da se odlučim kupiti jedan za sebe :)
2017 01 22
> Sanja8888: > Boss godinama.imam problem kao moja mama nos ko detektor ženski nam svi imaju čudan ili pre jak miris .ona Light blue koristi.svidaju mi se muski ali nikako da se odlučim kupiti jedan za sebe :) Prije 4 godine sam na jednom frajeru namirisala tako bolestan parfem.Zaboravila sam kako se zove,ali ajme.Htjela si ga kupit i zaboravih jel bio Boss ili Giorgio Armani neki.Ugl ima finih muskih 😁
2017 01 22
D&G The one, Armani Code, Versace Crystal Noir, Bvlgari Jasmin Noir <3
2017 01 22
Chloe love, CK euphoria, D&G one i Bvlgari jasmin noir. To su mi favoriti i najcesce ih koristim, prvi i treci vise ljeti, a druga dva su mi vise zimski parfemi. Odlican mi je jos i Lanvin Jeanne, lagan i leprsav.
2017 01 22
> KatarinaSarah: > > Sanja8888: > > Boss godinama.imam problem kao moja mama nos ko detektor ženski nam svi imaju čudan ili pre jak miris .ona Light blue koristi.svidaju mi se muski ali nikako da se odlučim kupiti jedan za sebe :) > Prije 4 godine sam na jednom frajeru namirisala tako bolestan parfem.Zaboravila sam kako se zove,ali ajme.Htjela si ga kupit i zaboravih jel bio Boss ili Giorgio Armani neki.Ugl ima finih muskih 😁 Najvjerojatnje je Boss i to onaj loptica. Parfem je ludilo :)
2017 01 22
> zeleni333cvijet: > D&G The one, Armani Code, Versace Crystal Noir, Bvlgari Jasmin Noir <3 Ooooo,imamo isti ukus,imala ih sve! <3
2017 01 22
Hjoooj kad dodjem u parfumeriju i odvalim sve parfeme sa teme snjofat poludit ce zenske tam!😂🙈
2017 01 22
> zaralexyy: > > KatarinaSarah: > > > Sanja8888: > > > Boss godinama.imam problem kao moja mama nos ko detektor ženski nam svi imaju čudan ili pre jak miris .ona Light blue koristi.svidaju mi se muski ali nikako da se odlučim kupiti jedan za sebe :) > > Prije 4 godine sam na jednom frajeru namirisala tako bolestan parfem.Zaboravila sam kako se zove,ali ajme.Htjela si ga kupit i zaboravih jel bio Boss ili Giorgio Armani neki.Ugl ima finih muskih 😁 > Najvjerojatnje je Boss i to onaj loptica. Parfem je ludilo :) Moguce,mislim da je bio okruglasti parfem i onak tamnosmedji ili crni.Tako nekako mi u sjecanju!😄
2017 01 22
Trenutno Lanocme Tresor, Cacharel Loulou, Givenchy Amarige i Guerlain Samsara 8-)
2017 01 22
Manifesto elixir ❤ trenutno, inace Dior poison crveni i Givenchy Ange eu Demon. Volim sve puderasto, slatkasto i orjentalno. Ma lijepo meni mirisu i oni svjezi parfemi ali samo na drugome. Htjela sam proslo ljeto uzet Olimpeu jer me odusevila, bas moj djir ali mi se cinila prejaka za ljeto.
2017 01 22
Inace biram parfem po boji bocice i uvik pogodim, sve u crno, ljubicasto, rozo ili bordo..cim su zelenkasti, narancasti ili zuti, to preskacem😂😂😂
2017 01 22
Lancome la vie est belle, YSL Black opium, Armani Code(koji me malo razocarao po dugotrajnosti u zadnje vrime), Dior J'adore, i Gucci Play.
2017 01 22
1 2 3 4 5