Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Što mislite o..

.. članicama krpica koje na profilima imaju u opisu veliko "NISAM ZA ZAMJENE",a pitaju za zamjene (meni se često dešava to) ili "kad napišu nisam za zamjene i ne odgovaram na takve upite ako me nešto zanima sama ću se javiti"?! Kao da omalovažavaju ostale,njihove stvari vise vrijede?! :/ :)
2017 01 29
mozda bipolarni poremecaj :D ili podvojena licnost.. kako vec :D
2017 01 29
> suzana0707: > mozda bipolarni poremecaj :D ili podvojena licnost.. kako vec :D Haha neznam... No kad mi se tako jave najrađe ne bi no pogledala što nude u zamjenu..nekako me odbija takav pristup..
2017 01 29
Meni piše - Nisam za zamjene- iz razloga što imam i viška,pa mi nije u cilju puniti ormar još. Piše malim slovima,ne vičem baš. :) Ali ipak na svaku poruku o zamjeni uljudno odgovorim i pregledam tuđe artikle,nikad se ne zna. :) Iako mi piše da nisam za zamjene,upiti o zamjenama dolaze svakodnevno,a možda neke cure nemaju živaca za to i onda su istaknule velikim slovima svoje želje.
2017 01 29
> SilaVila: > Meni piše - Nisam za zamjene- iz razloga što imam i viška,pa mi nije u cilju puniti ormar još. Piše malim slovima,ne vičem baš. :) > Ali ipak na svaku poruku o zamjeni uljudno odgovorim i pregledam tuđe artikle,nikad se ne zna. :) > Iako mi piše da nisam za zamjene,upiti o zamjenama dolaze svakodnevno,a možda neke cure nemaju živaca za to i onda su istaknule velikim slovima svoje želje. Nemam nista protiv ako netko nije za zamjenu,svako ima svoh razlog,ali "vikati" nisam za zamjenu,a okolo slati upite za zamjenu mi bas nema logike to sam htjela reci.. :)
2017 01 29
Omalovazavaju te samo ako im odgovoris. Cak ni tada, i tu si sama sebi kriva.
2017 01 29
> cipelitza: > Omalovazavaju te samo ako im odgovoris. Cak ni tada, i tu si sama sebi kriva. Ne smatram sebe omalovazavanom, nego takav njihov stav mi je bzv
2017 01 29
Meni se jedna takva javila za zamjenu za neki artikl s profilom nesto u stilu: Nisam za zamjene osim ako ja ne ponudim a onda cijenim svoje stvari vise ili biram za jednu moju 10 tvojih ,:) ja reko evo moze i nabrojim 5 njenih za zamjenu x-)
2017 01 29
> Shadow: > .. članicama krpica koje na profilima imaju u opisu veliko "NISAM ZA ZAMJENE",a pitaju za zamjene (meni se često dešava to) ili "kad napišu nisam za zamjene i ne odgovaram na takve upite ako me nešto zanima sama ću se javiti"?! Kao da omalovažavaju ostale,njihove stvari vise vrijede?! :/ :) U pravu si, a ja ih ignoriram ili ako su uporne pa pitaju opet, onda im naglasim da nisam ništa našla za zamjenu jer ispod svakog artikla kod njih piše da nije zamjenu...pa je pitam šta da si izaberem ako joj ništa nije za zamjenu i naglasim da ni ja nisam za zamjenu....one bi za svoje stvari htjele novčiće, a kada kupuju onda nude zamjenu....imaju čistu matematiku - i ovce i novce....
2017 01 30
> Shadow: > > suzana0707: > > mozda bipolarni poremecaj :D ili podvojena licnost.. kako vec :D > Haha neznam... No kad mi se tako jave najrađe ne bi no pogledala što nude u zamjenu..nekako me odbija takav pristup.. da... dosta je hladan pristup. ko mali zenski hitleri! :D ne ovo, ne ono! ne dok ja ne kazem da da! u biti ko mali zenski hitleri u vjecnom PMS-u! x-)
2017 01 30
x-) x-) Hitlerice male ..ne neodgovaram na samo (Zamjena)
2017 01 30
Trebao bi biti bar neki mali uvod
2017 01 30