Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Pljuvanje i vrijedanje necijih stvari?! o.O

Ne razumijem osobe koje omalozavaju necije stvari?! [:frustriran] Malo prije me jedna cura pitala dali bi se mijenjala s njom za traperice i pristala sam pronasla sam kod nje traperice. Znaci zamjena je treba biti traperice za traperice! Da bi mi doticna rekla da su njezine traperice nove i da ja njoj dam jos jedne moje traperice. Ona svoju robu precijeni a moja nista nevalja [:vrti] mislim stvarno gdje je tu logika? Naravno na takvu zamjenu nisam pristala! Nije u redu da netko pljuje po necijim stvarima a za svoje krpice se ponasa ko da su od zlata! [:boji] [:frustriran]
2013 04 10
nažalost,uvijek će biti ljudi koji svoje uzdižu,a tuđe blate...žalosno,ali pročitala sam za mnoge prevare i sve to pa pazim od koga je stvar koja mi se svidi,jer neki stvarno traže dlaku u jajetu,samo da bi se okoristili i dobili više...
2013 04 10
Imala sam ja slični slučaj!cura ja htjela tajice,majicu i naušnice za kremu koju je cijenila 30 kn!prvo su bile samo tajice,pa onda daj još i majicu-ja kažem ok!ali nije bilo dosta pa daj još i naušnice-haloooooo!kad sam rekla da odustajem onda me još dobro navrijeđala!najbolje je bilo što je ona tražila zamjenu a ja reko ok da se riješim stvari koje mi ionako stoje!ne muči me to da sam joj i dala sve te stvari nego nekultura i bezobrazluk.....i omalovažavanje.....
2013 04 10
Ne razumijem takve stvari i nikad neću, ako ti se nešto sviđa - sviđa, ako ne, nema potrebe vrijeđat
2013 04 10
ja sam na njuškalu i fashionu imala zahtjeve za zamjenu doslovno u kunu i to takva nagovaranja -inače sam za prodaju ali uvijek mogu nešto i zamijenit, al ono s jedne stvari završimo na tome da me se pila da zamijenim još 5 stvari i onda problem : ja uvijek imam niske cijene jer bolje da se riješim nego da mi stoji bezveze i kupim nešto novo od te love :) a nakraju ispadne da moj kaput i kožna torba dođu koliko nečija majica samo zato jer je ona eto stavila takvu cijenu..tako da sam tu u proflilu naglasila da ako ću se mijenjati ide isključivo 1 stvar za jednu stvar - ako ti se nešto sviđa, a ja nađem nešto tvoje ide zamjena pa kako tko hoće, a ne se prepirati čije je vrijednije jer mi zamjena nije u cilju i nikad kad mi se neka stvar svidi ne šaljem curi automatski jesi za zamjenu, nego kupujem jer znam da smo svi tu prvenstveno da nešto zaradimo..ako pak ne nađem po povoljnoj cijeni, onda tražim i čekam da se same jave :)
2013 04 10
ah, više se nego jednom dogodilo pljuvanje po tuđim stvarima (ne točno u kontekstu ove teme, nego ovo pišem kao malu digresiju). istina je da se ovdje stvarno svega da naći, ali stavljanje linka i ismjavanje nečijih artikala mi je totalni zbljuv. pa pustite ljude da žive! šta ikog boli briga šta netko drugi prodaje! 99% robe će svog kupca naći, a dežurni dušebrižnici mi više lagano idu na onu stvar. naglašavam (da me se opet ne bi hvatalo za svaku riječ) da ovo pišem vezano uz cure koje se isprdavaju s tuđim stvarima pa nam bacaju linkove.
2013 04 10
Takvih je puno koje pljuvaju po drugim curama, nažalost..nikako ih ne podržavam, strašno!! [:ljut]
2013 04 10
OnomaTopeja* potpisujem svaku tvoju riječ [:smijesi] meni to isto tako jako smeta ismijavanje ako je netko stavio npr. zavjese pa se odmah nađe netko pametan da stavlja link i pokušava ismijavati, mislim da te persone ni ne kuže koliko sebe spuste sa tim, i koliko cura odbiju od potencijalne kupnje, makar mene to maksimalno odbije
2013 04 10
elenaalma, istina ....... [:smijesi]
2013 04 10
Slažem se curke,ne bih nikad poslovala s takvima koji omalovažavaju druge [:vrti]
2013 04 10
srećom svatko može birati s kim će komunicirati :)
2013 04 10
@BojanaBakic ma jako sam ljuta na tu curu sad me doslovno prisiljava na neku zamjenu,i jos da nadoplatim,ja to nikad tako nisam radila ni necu. nema nadoplate za zamjenu to je meni bezveze! Ma i sta nam vrijedi ostavit neutralnu povratnu ili negativnu kad ce onda i ona meni zato sto nisam htjela pristat na takvu vrstu zamjene! Ove krpice me znaju nazivcirat [:frustriran] Svaka cast ovdje ima i dobrih i dragih cura s kojima sam poslovala i sve pohvale za njih. Danas me neka cura pitala za conversice za zamjenu pristala sam,iako ima 1 povratnu, rekla je da ce mi jos danas odma poslat prsluk :) svaka cast postenim osobama!
2013 04 10