Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Pomoc akne

Ljudi ocajna sam Prosla sam puno dermatologa i nitko mi nije pomogao Pa jel znate mozda nekog dobrog travara koji lijeci akne cajevima Molim vas Hvala unaprijed <3
2017 02 05
Bok, također imam problem ko ti, svašta mi preporučivali od proizvoda Garniera pa do Niveae. S čajevima nikad nisam probala al pokušaj sa kamilicom napariti lice par puta. Ja trenutno koristim Vichy Normaderm gel i masku za čišćenje lica. Jedini proizvod nakon svih koji sam probala i koji je nježan za moje osjetljivo lice. Jeste da je skupi oko 120 kn u ljekarni ali veoma učinkovit :)
2017 02 05
Mozda kod kozmeticarke koja se bavi bas tim. Mojoj sestri je to pomoglo i da rekla joj je da stavlja kamilicu na lice svaku vecer i izbjegavava puste proizvode, ako vec nesto koristi onda to sto prirodnije.
2017 02 05
Ja koristim kokosovo ulje :D Svaki dan dan lice namažem kokosovim uljem i primjetila sam razliku :) Odlicno mi je, nijedna krema mi nije tolko pomogla. :) Lako je dostupno i cijena je sasvim pristupačna (oko 30 kn) Pa evo, ja svoj problem rješavam s tim :)
2017 02 05
Naručene u ljekarni na Dolcu.
2017 02 06
> AndreaPecaric: > Ja koristim kokosovo ulje :D > Svaki dan dan lice namažem kokosovim uljem i primjetila sam razliku :) Odlicno mi je, nijedna krema mi nije tolko pomogla. :) > Lako je dostupno i cijena je sasvim pristupačna (oko 30 kn) > Pa evo, ja svoj problem rješavam s tim :) Kokosovo ulje je jedno od najkomedogenijih stvari na svijetu, to jest ne postoji ništagore za tvoje lice sa aknama od KOKOSOVOG ULJA. bježi od toga, govorim iz iskustva. To zaštopava pore i samo ces si napraviti zlo. Jedna jedina stvar koja ti pome pomoci su dermatolozi, s licem nista na svoju ruku, ili ces zavrsiti kao ja koja muku mucim vec 4 godine.... ali sve ce jednog dana proci
2020 03 22